De winkel in Apeldoorn

Ons team

Elbert Voogt

Sinds 1995 ben ik eigenaar van RunX Apeldoorn. Met mijn vele jaren ervaring op loopgebied heb ik een breed netwerk opgebouwd in Apeldoorn en omstreken. Ik ben een ervaren trail- en lange afstandsloper en weet als geen ander wat hardlopen voor iemand kan betekenen. Kom vrijblijvend bij ons langs voor een advies op maat. 

Evelien Steenland

Sinds 2013 ben ik mede-eigenaar van RunX Apeldoorn. Begin 2014 heb ik de opleiding Sportpodologie A afgerond. Hardlopen is voor mij sportief bezig zijn, gezelligheid en een uitlaatklep. Zowel in de winkel als bij het training geven, probeer ik dit plezier in hardlopen over te dragen. En met mijn hardloopadvies hoop ik ervoor te zorgen dat lopers lekker kunnen lopen en blessures worden voorkomen. Zowel de beginnende als de prestatiegerichte loper kan bij ons terecht voor deskundig advies.

Tonnie Stouten

Sinds 1993 werk ik bij RunX Apeldoorn. Ik loop zowel korte (1500 – 3000 meter) als langere afstanden (5000 – marathon). Ik ben een echte wedstrijdsporter maar ik geniet ook volop van de hardloopsport zelf. Wekelijks geef ik aan recreatieve lopers training. Daarnaast ben ik sportmasseur voor RunX Apeldoorn. Klanten kunnen bij mij terecht voor preventie en behandeling van sportblessures. Door mijn vele jaren ervaring geef ik iedereen passend advies, zodat ze met een glimlach de winkel uit gaan.

Wieger Wiggemans 

Sinds april heb ik het RunX Apeldoorn team versterkt. Ik heb al jarenlange ervaring als hardloopadviseur in de winkel en ben actief als trainer bij de MiLa-groep van AV Daventria 1906 uit Deventer. 

Mark Jansonius

Elke woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag ben ik in de winkel te vinden. Zelf ben ik elke dag met hardlopen bezig. Ik train dagelijks voor de midden lange afstanden (1500 meter baan – 10.000 meter weg/cross). Daarnaast geef ik wekelijks de jeugd van AV ’34 training. Met mijn passie voor de sport zet ik me in om onze klanten aan de juiste schoenen/kleding/accessoires te helpen en ervoor te zorgen dat ze de winkel tevreden verlaten.

Hoe kom ik er?