Bootcamp & Runningworkout zondag 2 juni

Share on facebook

RunX Haarlem organiseert i.s.m. het Zwitserse merk On en De Krachtbox op zondag 2 juni een Bootcamp & Runningworkout. Je kunt o.l.v. deskundige instructeurs van de Krachtbox kennismaken met diverse onderdelen van een Bootcamp training. Daarna volgt er een Runningworkout bestaande uit een gezamenlijke warming-up met de nodige aandacht voor looptechniek gevolgd door een korte gezamenlijke duurloop. Tijdens de workouts kun je diverse schoenen van ON-Running testen

De roots van Bootcamp liggen in de States. Het Amerikaanse leger gebruikt deze training om soldaten op zeer intensieve wijze in een kort tijdsbestek klaar te stomen voor actie. In de Bootcamp training wordt gewerkt aan conditie en kracht. De trainingen zijn in een groep en daardoor motiveer je elkaar. De Krachtbox staat vol met materialen die we kunnen gebruiken zoals kettlebells, medicine balls, touwen en TRX’en en we trainen op het (kunst)grasveld vóór De Krachtbox.

Bootcamp trainingen zijn goed te combineren met hardlopen. Je traint met name ook arm- en rompspieren wat goed is voor de zogenoemde “Core Stability”. Naast verbetering van conditie en kracht komt het ook je loophouding ten goede.

Locatie de Krachtbox: Het Hoenstraat 3 / Haarlem (sportveld aan de Randweg t.o. IJsbaan)

Zondag 2 juni 2019.
Inloop: vanaf 10.00 uur Starttijd : 10.30 uur Eindtijd : 12.00 uur / 12.30 uur 
Wat moet ik aan: Loopkleding en loopschoenen.

Aanmelden/ inschrijven: alleen van tevoren via email info@runXhaarlem.nl 
Deelname is gratis

More to explorer

1e en 2e Pinksterdag gesloten

Zondag 9 en maandag 10 juni (1e en 2e Pinksterdag) zijn we gesloten, dinsdag 11 juni staan we vanaf 10.00 weer gereed