Skip to main content

Had mij twee jaar geleden gezegd dat ik zou hardlopen dan had ik je voor gek verklaard. Maar ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik een fanatieke hardloper, trail- en ultrarunner ben. Ondertussen hou ik mijn avonturen bij via mijn Youtubekanaal en facebookpagina Diemenrunners.

En wat voor mij daarbij belangrijk is, is een goede ondersteuning en adviezen van mensen die ervaring hebben. Daarom kom ik vanaf het begin bij RunX. Zij weten advies te geven waarbij ze rekening houden met je persoonlijke behoefte. Met een uitgebreide collectie aan schoenen en kleding weten ze je te voorzien van het juiste materiaal. Daarbij maken ze gebruik van de laatste techniek om je loopstijl te meten.

Maar ze weten je ook te adviseren over voeding, geweldige races en het voorkomen en behandelen van blessures. Ook organiseren ze op regelmatige basis extra informatie avonden en ondersteunen ze lokale loopinitiatieven zoals Urban Trail Brabant, die om de week een Urban Trail organiseren vanuit de vestiging van RunX Tilburg.

Leave a Reply

× RunX staat klaar voor al je vragen