Garmin Epix (Gen 2) Sapphire – Wit titanium

999,99

DRAAG EPIX. WEES EPISCH
Wat je fitnessdoelen ook zijn, de premium epix actieve smartwatch heeft wat je nodig hebt om ze te bereiken.

Krijg meer inzicht in je lichaam met continue gezondheidscontroles. Smartphone meldingen houden je verbonden met wat belangrijk is.
Train op jouw manier met de ingebouwde sport-apps op je pols. Meer satellietdekking betekent nauwkeurigere plaatsbepaling.
Navigeer vol vertrouwen met TopoActive kaarten, direct op je pols. Houd het avontuur gaande met een batterijlevensduur van maximaal 16 dagen in de smartwatch-modus.

ONTWORPEN VOOR JOUW LIFESTYLE
Het verbluffende AMOLED-scherm van 1,3″ dat altijd aan staat brengt je watch tot leven, zelfs in fel zonlicht.

AANRAAKSCHERM EN KNOPPEN
Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerende nieuw aanraakscherm voor snelle toegang tot selecties en kaartfuncties.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN
Kies een saffierdisplay, titanium rand of roestvrijstalen rand voor de look die bij jouw lifestyle past.

PULSE OX
Voor hoogteacclimatisatie- of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

HARTSLAGMETING OP DE POLS
De watch meet voortdurend je hartslag3 en waarschuwt je als deze hoog blijft terwijl je rust. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

ADEMHALING METEN
Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

STRESSTRACKING
Hartslagwisselingen worden gebruikt om je stressniveau te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING
Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™
Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

TRACKING VAN HYDRATATIE
Leg je dagelijkse vochtinname vast als herinnering om genoeg te drinken. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie instellen dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.

SPORTAPPS
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

WORKOUTS MET ANIMATIE
Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animaties of download er meer van de Garmin Connect™ online community wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele toestel.

HIIT-WORKOUTS
Gebruik dit activiteitenprofiel met verschillende timers om je HIIT-workouts bij te houden, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en aangepast. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

GARMIN COACH
Deze instelbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema’s die je kunt aanpassen aan jouw doelen. Workouts worden rechtstreeks naar je watch gesynchroniseerd vanuit Garmin Connect.

VISUELE RACEPROGNOSE
Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE
Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

VO2 MAX
Train slimmer met VO2 MAX een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde wordt aangepast voor trailrunning en houdt rekening met prestatieveranderingen die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

PRESTATIEGEGEVENS
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens die schattingen bevatten voor hardloopdynamiek, VO2 max, hersteladvies en meer.

REALTIME STAMINA
Volg en verdeel je inspanning – en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

HERSTELADVIES
Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

MTB DYNAMICA
Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde Grit™ en Flow™ metingen die aangeven hoe moeilijk de trail is en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

BATTERIJLEVENSDUUR
Je hebt een batterijgebruiksduur tot 16 dagen in de smartwatch-modus en tot 42 uur in de GPS-modus.

Waarom bestellen bij RunX

6 Vestigingen in Nederland, altijd in de buurt

Gratis verzending vanaf €50,- of gratis af te halen bij jouw Runx winkel

Gratis loopanalyse bij aanschaf van nieuwe schoenen t.w.w. €25,-

Categorie:

Extra informatie

Kleur

Wit

Merk

Garmin