De Winkel in Haarlem

Ons team

Rob Vreenegoor

Rob is vele jaren actief in de hardloopsport en heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als ervaren lange afstandloper en door het volgen van veel cursussen heeft Rob veel geleerd over de training, de fysiologie van de sporter en ‘last but not least’ het belang van goed sportmateriaal. Juist in de dagelijkse training is het zo belangrijk om gebruik te maken van goed materiaal. Je voorkomt er blessures mee en het vergroot je plezier in je sport in hoge mate. Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan functionele kleding en schoeisel. Om tot een weloverwogen keuze te komen geven we deskundig advies en nemen we ruim de tijd voor iedere klant. De juiste schoen aan de juiste voet, dat is ons motto! 

René van Ravenzwaaij

René is van maandag tot en met donderdag in de winkel te vinden. Hij heeft ruime ervaring op de lange afstand (17 marathons, 4 hele triatlons, lange trails). Tegenwoordig wat meer actief op iets kortere afstanden op zowel hardlopen als triatlon. Dus voor alle vragen over duursporten kan je bij hem terecht. Daarnaast is hij hardlooptrainer bij Phanos, waar hij training geeft aan de Lange Afstandsgroep en bij Hardlopen Amsterdam, daar geeft hij training aan lopers op verschillende niveaus en verzorgt hij Loopanalyse-clinics. Bij zijn eigen bedrijf analyseert en begeleidt hij hardlopers. Zijn uitdaging is om hardlopers binnen hun mogelijkheden efficiënter te laten hardlopen. 

Astrid Meester

Astrid is van woensdag tot en met zaterdag in de winkel te vinden. Zij is al vanaf het ontstaan van de 1e winkel op de Anegang in 1989, zowel de linker- als rechterhand van Rob. Zij beschikt dus aan een schat van ervaring, die jou kan helpen bij jouw keuze.

Joris Stoffels

Joris is voornamelijk in het weekend in de winkel aanwezig. Naast zijn werk bij RunX heeft hij een eigen bedrijf in Personal Training en hardloopbegeleiding. Door zijn sportgerelateerde opleidingen kijkt hij naar het hele lichaam tijdens het adviseren van schoenen. Hardlopen doe je tenslotte niet alleen met je benen. Graag helpt hij je verder met schoen- en kledingadvies en geeft je ook wat tips mee over loophouding en looptechniek.

Marjolijn van Elk

Marjolijn heeft jarenlange ervaring op het gebied van baanatletiek. Na haar actieve carriere op nationaal niveau op de zevenkamp heeft zij de opleiding tot atletiektrainer afgerond. Zij heeft op diverse disciplines binnen de atletiek training gegeven waar onder “Start to Run” . De atletiekbaan heeft zij verwisseld voor de bossen, waar je haar regelmatig kan tegen komen hardlopend met de hond.

Mike Verweij

Op zaterdag, soms op zondag en doordeweeks kan je Mike in de winkel aan treffen. Intussen heeft hij zijn Bachelor Bewegingswetenschappen afgerond en is hij begonnen aan Master Sportwetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Genoeg kennis aanwezig om jou te adviseren op hardloopgebied. Sportief is hij actief op het voetbalveld en loopt hij zijn rondjes.