Brooks Adrenaline GTS 21 Heren

139,99

Tot voor kort betekende ondersteuning dat je hardloopschoen de beweging van je voet controleerde. De oudere manier van denken probeerde de manier waarop je hardloopt te veranderen. We hebben GuideRails ™ -technologie geïntroduceerd: het soort dat uw lichaam helpt te bewegen zoals het wil. GuideRails-technologie veranderd alles toen het arriveerde, en we zijn nog niet klaar.
Het belangrijkste is dat GuideRails-technologie een universeel ondersteuningssysteem waarmee u uw ervaring zonder je zorgen te maken over je niveau van ondersteuning. Omdat de GuideRails-ondersteuning zich aanpast aan uw lichaam, biedt het precies de hoeveelheid ondersteuning die u nodig heeft, precies wanneer u het nodig heeft. Het is niet het soort ondersteuning dat u van een paar schoenen zou verwachten. Maar nu mag u niets minder verwachten.

Een perfecte mix van Brooks DNA-schuim, lucht en rubber maakt het DNA LOFT-schuim zo speciaal. Het is zacht onder de voeten wat niet ten koste gaat van het reactievermogen en duurzaamheid. Absoluut de echte oplossing voor een lekkere zachte hardlooprun met een kussenschoen.

Deze schoen is voor hardlopers die een perfecte mix willen van ondersteuning, demping, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
Soepele overgang gaat verder dan de hiel, helemaal tot aan de voorvoet, voor een boterzachte, soepele pas.

We hebben onze focus verlegd van de voeten naar de het meest kwetsbare deel van het lichaam van een hardloper: de knieën.
Jouw comfortabel in beweging houden en de overtollige beweging onder controle houden.
Het nieuwe Engineered Air Mesh-bovenwerk omsluit de voet in een uitstekende pasvorm en tegelijkertijd het ademend vermogen verbetert.

Wissen
Categorie:

Extra informatie

Geslacht

Heren

Maat

38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 46.5, 47.5, 48.5, 49.5

Merk

Brooks

Winkel

Apeldoorn, Groningen, Haarlem, Tilburg, Twente, Zaandam

Schoentype

Antipronatie

Kleur

Navy