Je eigen RunX winkel

Start je eigen RunX winkel

Start je eigen RunX winkel.
RunX groeit snel. Wij geloven niet in franchise en verplichte regels. Wij werken samen voor de beste condities met leveranciers. Weer eigen baas zijn over de inkoop van jouw winkel. Afgestemd op de behoefte in jouw regio. Geen torenhoge maandelijkse afdrachten meer, maar weer de baas zijn over je eigen winkel. Samenwerken in een coöperatie. De RunX coöperatie.

Dit hebben we jou te bieden

RunX heeft een bewezen succesvol winkelconcept, een goede naamsbekendheid en sterke merkbeleving. Bovenal staan we bekend om ons kundige advies. Samen staan we sterk. Ook op gebied van inkoop. Onze coöperatie biedt tal van voordelen voor jou als ondernemer.

Hoe gaan we aan de slag?

Per winkel zetten we samen met jou een goed fundament neer. Jij opereert onder de naam RunX en mag gebruik maken van ons logo, de huisstijl en de voordelen van de coöperatie. Maar het blijft jouw onderneming! Hierin sta jij vrij om te doen wat je wil. “De vent maakt de tent”. Wij bieden je de veilige basis van een bewezen winkelconcept, maar geven je de ruimte om met eigen initiatieven aan de slag te gaan!

Interesse?

Wil jij als ondernemer profiteren van de voordelen van het RunX concept? Neem dan contact met ons op!