Marathon-specials

Het is weer najaarsmarathontijd, komend weekend Eindhoven, Chicago en volgende week Amsterdam, de weken erop New-York, Berenloop, Valencia……….

Zorg dat je naast jouw trainingen en juiste schoenen ook goed voorbereid qua kleding, sokken, voeding, verzorging en evt. compressiekousen aan de start staat.

Bij ons vind je kleding, met bijvoorbeeld broekjes en tights met zakjes en lusjes voor gels/drinken van merken als Ron Hill, Odlo, Craft, Gore, ON, Fusion, Asics……….. Thermo-, onderkleding van Odlo, Falke en Craft zijn uitstekend tegen (onder-) koeling en schuurplekken. Het gebruik van Bodyglide, Reskin en Born Protect-oil gaan ook schuren en/of bloeden van liezen en tepels tegen. En met Bibbits (magneetjes) of een racenummerband (ook voor gels) hoef je geen speldjes door jouw shirt te prikken. Voor het mee nemen van gels is ook een Flipbelt of een Nathan Hipster verdomde handig.

Sokken zijn zeer belangrijk, je wilt geen blaren, goede sokken hebben een goede pasvorm, zo min mogelijk naad en houden zo min mogelijk vocht vast. De sokken van Falke, Odlo, Fusion en Teko voldoen aan die criteria en zijn bij ons in de winkel te vinden.

Qua compressie hebben wij kousen en tubes van Herzog in diverse kleuren op voorraad, voor advies en de goede maatvoering kan je bij ons terecht.

Sportvoeding, zoals gels, isotone drinks, repen, gums en hersteldrank en repen hebben wij van SiS, Torq, Born, Nuun en Cliffbar. SiS gels (beh. caffeine) nu in de aanbieding; 3 halen 2 betalen.

Meer nieuws

Falke Warm ondergoed aanbieding

Aanbieding Falke Warm ondergoed, voor hem en haar, in diverse kleuren. Boxer van €39,99 voor €24,99, shirt korte mouw van €49,99 voor