Skip to main content

On

On is een jong en innovatief Zwitsers bedrijf dat de demping in hardloopschoenen opnieuw heeft uitgevonden. De schoenen worden door atleten aanbevolen en veel hardlopers ontdekken de superieure prestaties en het gevoel van de On hardloopschoenen en zijn bekroonde CloudTec®-technologie. Door de zachte landing en dynamische afzet wordt hardlopen nog leuker!

Bekijk ons aanbod van On
ON - RunX

De verschillende On hardloopschoenen

On heeft zowel hardloopschoenen voor heren als dames in het assortiment. Kies uit diverse zolen, kleuren en demping. Kies voor een trailschoen die je extra grip geeft waardoor je naar de top gestuwd wordt en je meer demping hebt voor het beheersen van de afdaling. Ga voor hardloopschoenen met de focus op versnelling en ondersteuning. Of pak een schoen met een wijde basis en hiel voor extra stabiliteit. Wat je ook zoekt aan On hardloopschoenen, de specialisten van RunX zoeken samen met jou naar de perfecte hardloopschoenen.

Ben je onzeker over wat je precies zoekt? Of kun je niet vinden wat je nodig hebt? Breng een bezoek aan een van onze winkels en laat onze deskundigen je begeleiden bij het vinden van de perfecte On hardloopschoenen. Wij bieden onder andere gratis loopanalyses aan om je te helpen bij je keuze. Tijdens deze analyse voorzien we je van persoonlijk advies, baseren we ons op diverse metingen, beoordelen we eventuele oude schoenen en geven we tips over looptechnieken en hardlopen in het algemeen. Kom bijvoorbeeld langs in onze hardloopwinkel in Groningen, sportwinkel in Zaandamhardloopwinkel in Haarlem, hardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn.

Ontdek het uitgebreide aanbod On bij RunX

Ontdek het uitgebreide assortiment On hardloopschoenen bij RunX. Kom langs in een van onze filialen en laat ons je bijstaan bij het vinden van de perfecte On hardloopschoenen. Naast On bieden we een gevarieerde collectie hardloopschoenen van andere merken zoals AsicsBrooksHokaMizuno, en New Balance. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen en wij zijn er om je uitgebreid te adviseren over welke hardloopschoenen het beste passen bij jou en jouw hardloopstijl.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen