De Winkel in Twente

Ons team

Harry Dijk

Harry Dijk is zeker geen onbekende in de Twentse hardloopwereld. Al sinds mensenheugnis prijkt zijn naam bovenaan in de uitslagen. Hij hoort nog steeds bij de snelste veteranen in Nederland!

Harry is niet alleen bekent als atleet, maar heeft ook als trainer de nodige ervaring. Hij is al jaren trainer bij AC TION en had daar o.a. voormalig nederlands kampioenen Rene Stokvis en Wouter De Boer onder zijn hoede.

Bij de atletiekunie doorliep hij ongeveer alles op trainersgebied. Hij specialiseerde zich o.a. in MILA, Steeple en lange afstand. Bovendien deed hij de opleiding Trainer coach-B. Tijdens de analyse is Harry goed in staat uw looppatroon te analyseren en te corrigeren. 

Harry is met recht een hardloopspecialist en hij kan daarmee de meeste vragen op hardloopgebied beantwoorden. 

Ruud Vlutters

Ruud is al jaren een bekend gezicht in de Twentse hardloopwereld.  Als trainer geeft hij wekelijks training aan zijn eigen Loopschoop Oldenzaal. Samen met Harry Dijk doorliep hij alle cursussen en specialistaties van de atletiekunie. 

  • Jou goed laten bewegen tijdens het hardlopen is de grote uitdaging voor Ruud. Kleine aanwijzingen geven om je looppatroon te verbeteren is een van zijn paradepaardjes.
  • Als sportpodoloog lost hij klachten die tijdens het lopen zijn ontstaan soms gemakkelijk op d.vm.v. een kleine aanpassing in je schoen.
  • Als Garmin deskundige kun je Ruud alles vragen over sporthorloges. Hij helpt je graag op weg met de ingebruikname (installatie) en voorziet je van tips en trucs over het gebruik van je horloge.
  • Door zijn trainigsachtergrond (trainer coach-b) kan hij kritisch naar je trainingsopbouw kijken en je er desgevraagd in adviseren.

Stijn Jansen

Deze 21 jarige triatleet weet alles over de ranglijsten binnen de triathlonwereld en hij denkt hierop in de toekomst een stevige positie te verwerven.

hij verblijft dan ook regelmatig in het buitenland voor wedstrijden. Stijn ademt duursport en dit uit zich in de kennis van training, schoenen en materiaal.

Dus heb jij plannen op de triathlon klop dan gerust eens aan bij Stijn.

Als Polar deskundige kan je uitgebreid voorlichten over het gebruik en de mogelijkheden van de diverse Polarhorloges.

Ellen Dijk

Ellen kan als moeder van drie kinderen het hardlopen goed combineren met haar drukke bestaan en wellicht kan ze je deelgenoot van haar geheimen maken.

Als dochter van Harry kreeg ze het hardlopen met de paplepel opgediend.

Ellen is helemaal op de hoogte met de laatste gadgets op hardloopgebied en kent de nieuwste kledingtrends.

Ben jij op zoek naar een goed schoenadvies, mooi hardloopsetje, een goed passende BH of gewoon een gezellige babbel dan ben je bij Ellen aan het juiste adres.