Historie

Vanaf 1997 zijn wij een bekende hardloopspeciaalzaak in Zaandam. Per januari 2019 hebben wij besloten om de franchise-formule Runnersworld te verlaten. Vanaf heden starten wij een nieuw specialistisch hardloopconcept: RunX. Aangesloten bij het nieuwe winkelconcept RunX gaat de winkel weer terug naar hun specialistische roots. Via het concept RunX hebben wij meer vrijheid om de winkel in te richten met een collectie die past bij het deskundige advies waar wij bekend om staan.

Hoe kom ik er

Ons team

Frank Ossen

Hallo, mijn naam is Frank Ossen en ik ben de eigenaar van RunX Zaandam. Na al jaren in diverse sportzaken gewerkt te hebben, besloot ik in 1997 mijn eigen sportzaak te beginnen. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. Naast het werk doe ik zelf aan hardlopen en af en toe mountainbiken.

Melchert Kok

Hallo, mijn naam is Melchert Kok en ik werk sinds 2000 bij RunX Zaandam. Ik heb mijn voetsporen verdiend in de atletieksport. Ook ben ik al meer dan 50 jaar actief in de hardloop- en atletiekwereld. Daarnaast geef ik elke maandagavond een hardlooptraining voor alle typen lopers. 

Bjorn Ossen

Mijn naam is Bjorn Ossen. Ik kom al van kleins af aan in de winkel en loop zelf ook graag hard. Naast het werken bij RunX Zaandam werk ik ook bij een Fysiotherapiepraktijk en heb ik de HBO opleiding Sport en Bewegen (leefstijl en gezondheid) afgerond.

Arianne Gravesteijn

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij RunX Zaandam. Ik ben zelf actief lid bij AV Lycurgus eerst als atleet en nu als trainer. Ik ben hier voornamelijk bezig met sprint onderdelen. Hiernaast ben ik erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam, bewegen en inspanning. Ik heb daarom ook een opleiding tot fysiotherapeut en master bewegingswetenschappen afgerond.

Dion Bout

Hallo, mijn naam is Dion Bout en ik werk sinds 2010 bij RunX Zaandam. Naast werken bij RunX, doe ik aan atletiek en loop ik zelf frequent hard. Ook werk ik bij een sportschool als sportadviseur en salesmanager.