Hardloopnieuws uit de Zaanstreek

Nieuw bij RunX Zaandam: Torq

Torq is sportvoeding die volledig organische producten bevat, dus geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Torq heeft het zogeheten fueling systeem, dat houdt in dat iedere gel 30 koolhydraten bevat. Dit maakt het rekenen met jou energie inname erg makkelijk.

Bijvoorbeeld trainingen een inname van 30 tot 60 koolhydraten per uur. Bij wedstrijden is dat vanaf 60 koolhydraten per uur.

POLAR VANTAGE M LIMITED EDITION

De Polar Vantage M is een alles-in-één sporthorloge met geavanceerde hartslagmeting en slimme trainingsbegeleiding voor doelgerichte atleten. Deze limited edition wordt geleverd met een unieke groene polsband èn gratis zwarte polsband. In dit horloge wordt een nieuwe technologie gebruikt, de Precision Prime™ sensortechnologie voor hartslagmeting aan de pols die resultaten nog accurater weet te meten. Nieuwe geavanceerde metingen als Training Load Pro bieden atleten inzicht in hun persoonlijke prestatie, belasting en herstelproces: een geïntegreerde holistische benadering van training.

KUNST EN SPORT BIJ RUNX ZAANDAM

In de maand maart worden sport en kunst verbonden in de winkel van RunX in de Gedempte Gracht in Zaandam. Tussen de hardloopschoenen worden een negental aquarellen getoond, die allemaal hardlopen als onderwerp hebben. De maker van de schilderijen is Gerard Dirks, zelf loper vanaf 1977 verwoed loper. Zo zijn er schilderijen van de Egmond marathon, waar de atleten in groepen langs de kust tegen de wind rennen. Ook vormt de marathon van Amsterdam uitgangspunten voor een aantal schilderijen. Donderdag 7 maart “opende” Frank Ossen de tentoonstelling van Gerard Dirks.

Runnersworld Zaandam is RunX Zaandam!

Vanaf 1 januari 2019 zijn jullie van harte welkom bij jullie vertrouwde hardloopspeciaalzaak onder de nieuwe naam RunX Zaandam!