Herzog PRO Sport Compressietubes

44,99

Net als de kousen zijn de Herzog PRO tubes effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De kousen verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Daarnaast zorgen de kousen voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Omdat er geen sprake is van compressie op de voet, kun je de tubes na je cooling down het beste uittrekken. Wil je alles uit je sportprestaties halen? De tubes in combinatie met de enkelsokken van Herzog zijn effectief in het voorkomen van blessures.

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.

Waarom bestellen bij RunX

Altijd advies bij aankoop van je product bij een lokale RunX winkel

6 Vestigingen in Nederland, altijd in de buurt

Gratis verzending vanaf €50,- of gratis af te halen bij jouw Runx winkel

Gratis loopanalyse bij aanschaf van nieuwe schoenen t.w.w. €25,-

Lees meer
Categorie:

Extra informatie

Geslacht

Unisex

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit, Zwart

Merk

Herzog

Winkel

Apeldoorn, Groningen, Haarlem, Tilburg, Twente, Zaandam

Maat

1 Extra Lang, 1 Kort, 1 Lang, 2 Extra Lang, 2 Kort, 2 Lang, 3 Extra Lang, 3 Kort, 3 Lang, 4 Extra Lang, 4 Kort, 4 Lang, 5 Extra Lang, 5 Kort, 5 Lang, 6 Extra Lang, 6 Kort, 6 Lang