Skip to main content

Garmin

Gebouwd voor de toekomst

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maakt Garmin innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

Bekijk ons aanbod van Garmin
Garmin logo - RunX
Garmin - Forerunner965_HR_2000.72

Verleg uw grenzen en verken nieuwe uitdagingen met Garmin

Onze smartwatches houden de belangrijkste gegevens van jouw hardloop- en fitnessprestaties bij, waardoor jij een beter inzicht krijgt in je huidige prestatieniveau en wat je moet doen om jouw prestaties op peil te houden of te blijven verbeteren. De vele innovatieve functies veraangenamen het leven van onze klanten en dragen bij aan een betere conditie, meer inzicht in je prestaties en een ongekend gebruiksgemak.

Iedere hardloper is uniek en heeft andere wensen. Dat is de basisgedachte tijdens de ontwikkeling van de hardloophorloges van Garmin. Wij kunnen u een trainingspartner bieden, die is afgestemd op uw niveau, behoeften en interesses. Van de gebruiksvriendelijke ’teamgenoot’ tot de ‘expert’ – van GPS-hardloophorloges tot multisport-horloges met geavanceerde prestatiegegevens en meer.

Wat wilt u met uw volgende hardlooptraining bereiken?

Ontdek de premium smartwatches van Garmin

Verleg uw grenzen en verken nieuwe uitdagingen — voeg kaarten, muziek, intelligente tempoplanning en nog veel meer aan uw workouts toe met de premium smartwatches uit de fēnix 6X selectie.

Polshartslagmeting1 en Pulse Ox2 sensoren geven inzicht in uw fitnessactiviteiten.
De Dynamic PacePro functie helpt u slimmer hard te lopen op verschillende soorten terrein.
Vooraf geladen skikaarten voor 2.000 resorts over de hele wereld.
Meet hardloop- en fietsprestaties zoals u nog nooit voor mogelijk heeft gehouden.
Het robuuste en toch stijlvolle ontwerp heeft een groot, 1,4-inch scherm dat 36% groter is dan van vorige fēnix modellen. Het voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

Een van de bekende modellen van Garmin is bijvoorbeeld de Garmin Forerunner® 965.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen