Skip to main content

RunX Zaandam

RunX Zaandam (voorheen Runnersworld) is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. De naam is anders, de vertrouwde gezichten, het advies en de winkellocatie blijven hetzelfde. We hebben een grotere collectie, die beter afgestemd is op de wensen van de hardlopers en sporters uit onze regio. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Je bent van harte welkom bij ons in Zaandam. De koffie staat voor je klaar!

KLIK HIER om een afspraak te maken.

Je kunt ons tijdens openingstijden bereiken via mail (info@runxzaandam.nl) of tel. 075-6315354 en via Whatsapp 075-6315354.
Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar de voor jou geschikte schoen, kleding of accessoires.

Speciaal bij RunX Zaandam

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 25 jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Zaandam

Contactinformatie

Gedempte Gracht 58
1506 CH Zaandam
075 – 631 53 54
info@runxzaandam.nl

Openingstijden

maandag 13:00 – 18:00
dinsdag 09:30 – 18:00
woensdag 09:30 – 18:00
donderdag 09:30 – 21:00
vrijdag 09:30 – 18:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag 13:00 – 17:00

Maak kennis met ons team

Arnoud

Arnoud Ritsma werkt inmiddels geruime tijd bij RunX Zaandam, heeft veel hardloopervaring en is gediplomeerd sportmasseur.

Frank

Frank Ossen is al ruim 23 jaar eigenaar van de hardloopwinkel in Zaandam. Sportfanaat in hart en nieren. Frank is een liefhebber van een pittige trail tot en met de marathon, en kan hij U daarin goed adviseren over training en wat de beste materiaal voor U is. Frank is al jarenlang het vertrouwd gezicht voor hardlopend Zaanstreek en omgeving.

Melchert

Melchert Kok ademt de hardloopsport. Zijn leven beslaat al ruim 55 jaar zijn grote passie: atletiek. Als voormalig wedstrijdatleet en thans looptrainer, kunt U gerust binnenlopen voor het juiste advies voor het hardlopen.

Rowan

Rowan Dekker is een hardloper van team TDR uit Castricum, waar hij nu al 4 jaar ervaring heeft op het hoogste niveau van de sport.
Aan de hand van deze vele ervaringen met verschillende hardloopschoenen en wedstrijden kan hij u een goed advies geven over alles van de sport.

Twan

Twan Deumers is een talentvolle wedstrijd atleet die lid is van Team Distance Runners te Castricum. Als ervaren wedstrijd atleet staat hij vaak aan de start van grote nationale wedstrijden. Met ruim 8 jaar hardloopervaring kan Twan alles op het gebied van hardlopen u een goed advies brengen.

Juul

Juul Schuit is een 400m/800m atlete, trainend bij Team Distance Runners in Castricum. Juul traint regelmatig op de baan, op de weg en in de duinen en kan u goed adviseren over trainen op verschillende ondergronden. Juul heeft ervaring op grote nationale wedstrijden en helpt u graag verder in de winkel!

Volg @RunXZaandam op Instagram!

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Zaandam

Super goed geholpen aan mijn eerste hardloopschoenen(Translated by Google)Great help with my first running shoes
Isabel W
Isabel W
Topwinkel! We zijn hier heel goed geholpen, mensen met kennis van zaken. Er wordt alle tijd en ruimte genomen om je goed te adviseren.(Translated by Google)Top shop! We have been helped very well here, people with knowledge of the business. All the time and space is taken to give you good advice.
Bob Folkert van Meetelen
Bob Folkert van Meetelen
Een super goede service! Daar waar ik bij de 2e paar schoenen al tevreden was, bleven ze zoeken naar de perfecte schoen voor mijn hardloop-uitdaging! Dank je wel!
Stefana van der Linde-Crnogorcevic
Stefana van der Linde-Crnogorcevic
Ask for discount...
Roni Yagel
Roni Yagel
Het personeel neemt de tijd om de juiste schoen voor jouw voet te vinden.(Translated by Google)The staff takes the time to find the right shoe for your foot.
Otmar Jubitana
Otmar Jubitana
Wat een topwinkel! Ik ben hier heel goed geholpen. Er wordt alle tijd en ruimte genomen om je goed te adviseren. Qua prijs vergelijkbaar met andere winkels. Dus niet eens heel duur.(Translated by Google)What a great store! I've been helped a lot here. All the time and space is taken to give you good advice. Price-wise comparable to other stores. So not even very expensive.
sam reilly
sam reilly
Goede zaak met mensen die er verstand van hebben. Toppers.(Translated by Google)Good business with people who know about it. Toppers.
B
B
Deskundige hulp en altijd bereid om te helpen.(Translated by Google)Expert assistance and always willing to help.
Jaco Brakenhoff
Jaco Brakenhoff
Nice selection to runner in any level.Super knowledgeable and friendly owner and staff to help you find your right shoe!
Mikko Simos
Mikko Simos
Top winkel met een top service.(Translated by Google)Top shop with top service.
tonny kiburg
tonny kiburg
Schoenen besteld en in no time werden ze bij me thuis bezorgd! Dankjewel voor de prima service!(Translated by Google)Ordered shoes and they were delivered to my home in no time! Thank you for the excellent service!
Annemieke Brouwers
Annemieke Brouwers
Word goed geholpen👍👍👍(Translated by Google)Get good help 👍👍👍
Jacqueline Louwe
Jacqueline Louwe
× RunX staat klaar voor al je vragen