Skip to main content

Nieuws

NIEUW de Brooks Glycerin 19

Met veel superzachte DNA LOFT-demping onder de voeten, levert de Brooks Glycerin 19 kilometer na kilometer eersteklas comfort.
Meer DNA LOFT dan ooit voor extreme zachtheid onder de voeten.
Bijgewerkte materialen in het bovenwerk van mesh zorgen voor een betere pasvorm.

Ontdek Brooks

#RunX op Instagram

Dit jaar is er een nieuw en uniek evenement in Apeldoorn: De wereldrecordraces. Op 28 mei is dit hardloopevenement waarbij deelnemers op 1 dag alle klassieke afstanden lopen uit de olympische loopsport. Dat betekent in dit geval een 100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 5km, 10km en de marathon. Durf jij deze uitdaging aan?

👉 Meedoen of meer informatie? Klik in de link in onze bio.
...

Draag Herzog compressiekousen of -tubes voor sneller herstel en om pijntjes/ blessures te voorkomen. Deze hele maand krijg je 15% korting op de aankoop van een nieuw paar!

Heb je klachten of zijn je huidige compressiekousen aan vervanging toe? Kom langs voor advies en het opmeten van de juiste maat.
...

Nieuw binnen de New Balance FuelCell SuperComp MD-X v2. Wil jij net zo snel lopen als Femke Bol kom de spikes nu testen en passen bij ons in de winkel. Of bestel zo via www.atletiekspikes.nl #femkebol #newbalance #worldrecord #spikes #trackandfield #running #apeldoorn #runx ...

Nieuw binnen! De Saucony Endorphin Elite! Vergeet de Vaporfly’ s en Alphafly’ s de Endorphin Elite is de snelste schoen op dit moment! Wil jij deze schoen proberen en testen kom naar de winkel en trek ze aan. (Wij hebben nu alleen de heren schoenen op voorraad) #runx #endorphin #elite #running #hardlopen #marathon #schoen #snelleschoenen #saucony ...

Test Run met merk Saucony vanmorgen, in het Stadspark. De nieuwe (snelle) hardloopschoenen van de Endorphin lijn : Elite, Pro en Speed! ...

Vers van de pers! De nieuwe New Balance FuelCell SuperComp SD-X is ontworpen voor topatleten en staat garant voor optimale prestaties op de 200-800 meter. Deze spike met de carbonplaat en acht permanente titanium spikepunten voor stevigheid en grip is de perfecte wedstrijdspike. Hij heeft een lichtgewicht FuelCell tussenzool, die een uitzonderlijke energieteruggave levert. Het knit bovenwerk is op strategische punten verstevigd voor een lichtgewicht maar gestructureerd gevoel.
De spike is 151 gram en bevat 8 vaste spikepunten. #femkebol #newbalance #atletiek #trackandfield #sprinten #running
...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
× RunX staat klaar voor al je vragen