Brooks

Hardlopen: zet de ene voet voor de ander en herhaal ! Bij Brooks zijn ze gepassioneerd door hardlopen.

Hardlopen is een oervorm van bewegen, we zijn allemaal geboren om hard te lopen. Het is de meest complete sport ter wereld. Denk terug aan de eerste stappen als kind – vrij, vrolijk, leuk. Jaren later leven we voor dat gevoel en op een goede dag komen tijdens het hardlopen deze gevoelens nog steeds naar boven.

Sinds 2001 is er vanuit Brooks een absolute focus op de uitdaging om de beste hardloopschoenen ter wereld te maken. Brooks streeft ernaar om de kernwaardes in  running om te zetten naar producten die ze ontwikkelen. Technologie is alleen functioneel als het je helpt om met plezier hard te lopen.  Veranderingen zijn alleen praktisch als ze daadwerkelijk  leiden tot verbetering van de schoen. Verhalen zijn alleen zinvol als ze je aanspreken en je inspireren. Laten we samen genieten van wat hardlopen  doet met je lichaam en geest. Zet degene die je inspireren om hard te lopen in de schijnwerpers, niet alleen om het hard lopen zelf maar ook om wat het met je doet als mens.

Brooks - RunX

Ontdek de Brooks Glycerin 18

De nieuwe Glycerin 18 transformeert zelfs je zwaarste trainingen in een comfortabel aanvoelende duurloop. De DNA LOFT-technolgie geeft  de Glycerin 18 de meest zachte demping ooit. De duurzame en lichtgewicht materialen zorgen voor een soepele en flexibele overgang bij iedere stap.

Wat is er nieuw?

 • De nieuwe tussenzool geeft meer DNA LOFT  demping onder de voet .
 • De groene slijtzool levert in combinatie met de DNA LOFT tussenzool nog meer  het gevoel van comfort. Met daarbij meer grip en minder gewicht.

Voordelen:

 • Superzachte demping
  Een opnieuw geconfigureerde verhouding tussen de middenzool en de buitenzool zorgt voor een toename van de DNA-LOFT voor een nog extremere zachtheid onder de voeten zonder het reactievermogen of de duurzaamheid tijdens het hardlopen te verliezen . Een OrthoLite ™ -inlegzool biedt premium instapcomfort
 • Pluche overgangen
  De DNA LOFT-overgangszone zorgt ervoor dat het bewegen van hiel tot teen ongelooflijk zacht en soepel aanvoelt.
 • Pasvorm
  De zachte binnenvoering omsluit je voet en beweegt mee met je unieke pas. Het speciaal ontworpen mesh-bovenwerk en 3D Fit Print-technologie verbeteren alleen de pasvorm.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie