Skip to main content

Brooks

Hardlopen: zet de ene voet voor de ander en herhaal! Bij Brooks zijn ze gepassioneerd door hardlopen. Hardlopen is een oervorm van bewegen, we zijn allemaal geboren om hard te lopen. Het is de meest complete sport ter wereld. Denk terug aan de eerste stappen als kind – vrij, vrolijk, leuk. Jaren later leven we voor dat gevoel en op een goede dag komen tijdens het hardlopen deze gevoelens nog steeds naar boven. Maak daarbij gebruik van Brooks hardloopschoenen.

Bekijk ons aanbod van Brooks
Brooks - RunX

De beste Brooks hardloopschoenen voor jou

Sinds 2001 is er vanuit Brooks een absolute focus op de uitdaging om de beste hardloopschoenen ter wereld te maken. Brooks streeft ernaar om de kernwaardes in running om te zetten naar producten die ze ontwikkelen. Technologie is alleen functioneel als het je helpt om met plezier hard te lopen. Veranderingen zijn alleen praktisch als ze daadwerkelijk leiden tot verbetering van de schoen. Verhalen zijn alleen zinvol als ze je aanspreken en je inspireren. Laten we samen genieten van wat hardlopen doet met je lichaam en geest. Zet degene die je inspireren om hard te lopen in de schijnwerpers, niet alleen om het hard lopen zelf maar ook om wat het met je doet als mens.

Ben je onzeker over wat je precies nodig hebt of kun je niet ontdekken wat je zoekt? Bezoek een van onze winkels en onze deskundigen staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Brooks hardloopschoenen. We bieden onder andere gratis loopanalyses aan, waarbij we persoonlijk advies geven over geschikte schoenen op basis van diverse metingen. Ook beoordelen we eventueel je oude schoenen en geven we tips over looptechnieken en hardlopen in het algemeen. Kom bijvoorbeeld langs in onze hardloopwinkel in Groningen, sportwinkel in Zaandamhardloopwinkel in Haarlem, hardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn.

Ontdek het uitgebreide aanbod Brooks bij RunX

Ontdek het uitgebreide assortiment Brooks bij RunX. Breng een bezoek aan een van onze vestigingen en laat ons je begeleiden bij het vinden van de ideale Brooks hardloopschoenen. Onze collectie hardloopschoenen is zeer gevarieerd, inclusief andere merken zoals Asics, HolaMizunoNew Balance en On. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen, en we zijn klaar om je uitvoerig te adviseren over welke hardloopschoenen het beste aansluiten bij jou en jouw hardloopstijl.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen