Trailschoenen dames

Toont alle 10 resultaten

Jij doet veel aan hardlopen op onverhard terrein. Je sprint het liefste door de bossen, de bergen of het zand. Waar reguliere hardloopschoenen bedoeld zijn voor het rennen op verharde wegen zoals asfalt en de atletiekbaan, zijn deze trailschoenen voor dames ideaal voor onverharde wegen. Door het goede profiel van trailschoenen heb je altijd een sterke grip tijdens het rennen.

De trailschoenen voor dames van RunX

Kom langs in onze winkels en we geven je graag advies voor de beste trailschoenen voor dames. In onze webshop kun je al een kijkje nemen voor de verschillende merken die we op voorraad hebben. We voeren een gratis loopanalyse voor je uit zodat je altijd de perfecte hardloopschoenen koopt. Met deze trailschoenen op verharde wegen hardlopen is niet slim; dan slijt het profiel sneller waardoor je trailschoenen minder lang meegaan. Gebruik deze trailschoenen voor dames dus vooral om op onverharde wegen te rennen.

Kijk of er trailschoenen zijn van het merk dat je altijd koopt of ga juist voor iets nieuws. Vergelijk merken en specificaties en houd de nieuwste modellen van trailschoenen in de gaten. Moeten de noppen ver uit elkaar staan, bijvoorbeeld als je veel rent op ondergronden die zacht zijn en je daarom meer grip wilt? Of zoek je trailschoenen die voor alle ondergronden geschikt zijn? We geven je er graag advies over in onze winkels.

Het uitgebreide assortiment van RunX

Breng een bezoekje aan een van onze winkels en wij helpen je de ideale trailschoenen voor dames te vinden. Het assortiment hardloopschoenen van RunX is erg breed. Denk aan merken als AsicsBrooksHokaMizunoNew BalanceOn en Saucony. Elk merk heeft zijn eigen pluspunten, en die leggen we je graag haarfijn uit. Zo verschillen de zolen van deze merken en moet je op zoek naar trailschoenen voor dames die het beste bij jou en en jouw hardloopstyle passen.