Skip to main content

RunX Apeldoorn

RunX Apeldoorn is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Je kunt een afspraak maken voor een loopanalyse, maar gewoon binnenlopen kan ook. Middels een video-opname op de loopband en het testen van verschillende schoenen buiten, of binnen op de baan, gaan we samen op zoek naar de voor jou geschikte schoenen. Ook je eventuele huidige hardloopschoenen (graag meenemen!) geven al een eerste beeld van je looppatroon.

We hebben een uitgebreid assortiment aan hardloop trainingsschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. Je vindt een groot deel van ons hardloop assortiment op de RunX website, maar het assortiment in de winkel is breder! De spikes zijn ook te vinden op onze website/webshop atletiekspikes.nl.

Speciaal bij RunX Apeldoorn

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 15+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Apeldoorn

Contactinformatie

Marktstraat 1C
7311 LH Apeldoorn
055 – 522 24 07
info@runxapeldoorn.nl

Openingstijden

maandag 11:30 – 17:30
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 21:00
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Maak kennis met ons team

Wieger

Deze oud Nederlands kampioen hardlopen weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen hardlopen. Voor advies over de beste schoenen, de juiste trainingsopbouw en het voorkomen van blessures zit je bij Wieger goed.

Tonnie

Met zijn 30 jaar ervaring in de winkel kunnen we Tonnie een absolute hardloopexpert noemen. Deze kilometervreter leeft de hardloopsport en helpt jou vol passie met alles wat jij nodig hebt om te kunnen presteren.

Seb Wiggemans RunX

Seb

Deze midden lange afstand loper is een echte hardloopliefhebber en doet al sinds zijn vijfde aan atletiek. Voor al je vragen over hardloop- en wedstrijdschoenen ben je aan het juiste adres. Met zijn achtergrond als sportmasseur en kennis over het menselijk lichaam kun je ook met vragen over blessures bij Seb terecht.

Evelien

Deze gezelligheidshardloper weet als geen ander hoe jij ook kan genieten van de hardloopsport. Met haar Sportpodologie A helpt ze jou verder om met plezier te kunnen blijven hardlopen en blessures te voorkomen met het juiste schoenadvies.

Elbert

Sinds 1995 is Elbert de eigenaar van de oudste hardloopspeciaalzaak in Nederland. Hij helpt al jaren hardlopers van de hardloopsport te genieten. Naast hardlopen heeft Elbert een absolute passie voor trail running. Hiervoor zit je bij hem dus zeker goed.

Volg @RunXApeldoorn op Instagram!

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Apeldoorn

Prima zaak en ze nemen de tijd voor je.(Translated by Google)Great business and they take the time for you.
Kees van Assenbergh
Kees van Assenbergh
Vriendelijk en deskundig personeel(Translated by Google)Friendly and knowledgeable staff
Ans Meijwaard
Ans Meijwaard
Super serviceBijzonder aanbevolen.(Translated by Google)great serviceParticularly recommended.
Johan Nederhof
Johan Nederhof
Vriendelijke mensen, die weten waar ze het over hebben.Sporters in hart en nieren.Klein bedrijf met veel kennis.Ik zal hier zeker nog een keer terugkomen
Arwin Moerman
Arwin Moerman
Hier werken experts die jou helpen bij de juiste keuzes. Altijd goed advies, vriendelijke mensen, de hardloopshop van Apeldoorn!(Translated by Google)Experts work here to help you make the right choices. Always good advice, friendly people, the running shop of Apeldoorn!
Oscar
Oscar
Mijn man had nieuwe hardloopschoenen gekocht prima en vakkundig geholpen(Translated by Google)My husband had bought new running shoes and helped them professionally
Ans Janssen
Ans Janssen
Heel erg goed geholpen bij mijn aankoop. Er werd eerst geanalyseerd hoe ik liep op mijn oude schoenen, vervolgens werden meerdere schoenen vergeleken en geanalyseerd om de beste match te vinden. Verkoper had duidelijk erg veel verstand van het product, maar ook van een stukje bewegingsleer en anatomie. Ik kan het iedereen aanraden.(Translated by Google)Very helpful with my purchase. First it was analyzed how I walked on my old shoes, then several shoes were compared and analyzed to find the best match. The seller clearly knew a lot about the product, but also about a bit of movement theory and anatomy. I recommend it to everyone.
Jorrick van Santen
Jorrick van Santen
Vandaag ben ik heel goed en prettig geholpen bij de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen. Aan te bevelen!(Translated by Google)Today I was very well and pleasantly helped with the purchase of new running shoes. Recommended!
Erik-Jan Kevelam
Erik-Jan Kevelam
Zeer goede service. Personeel dat weer waar ze het over hebben.(Translated by Google)Very good service. Staff that knows what they are talking about.
Claudia Rahanmetan
Claudia Rahanmetan
Top geholpen. Een fijne service.(Translated by Google)Great help. A fine service.
Niec H
Niec H
Vandaag goed geholpen met het aanmeten en uitkiezen van de juiste hardloop schoenen. Uitgebreide uitleg, erg klantvriendelijk en professioneel. Geslaagd voor een paar goede hardloopschoenen! Zeker een aanrader om hier je hardloopschoenen te halen.
Anouk Broekers
Anouk Broekers
Deskundige en persoonlijke hulp.(Translated by Google)Expert and personal help.
Mark Paalman
Mark Paalman
× RunX staat klaar voor al je vragen