Skip to main content

RunX Apeldoorn

RunX Apeldoorn is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Je kunt een afspraak maken voor een loopanalyse, maar gewoon binnenlopen kan ook. Middels een video-opname op de loopband en het testen van verschillende schoenen buiten, of binnen op de baan, gaan we samen op zoek naar de voor jou geschikte schoenen. Ook je eventuele huidige hardloopschoenen (graag meenemen!) geven al een eerste beeld van je looppatroon.

We hebben een uitgebreid assortiment aan hardloop trainingsschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. Je vindt een groot deel van ons hardloop assortiment op de RunX website, maar het assortiment in de winkel is breder! De spikes zijn ook te vinden op onze website/webshop atletiekspikes.nl.

Speciaal bij RunX Apeldoorn

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 15+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Apeldoorn

Contactinformatie

Marktstraat 1C
7311 LH Apeldoorn
055 – 522 24 07
info@runxapeldoorn.nl

Openingstijden

maandag 11:30 – 17:30
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 21:00
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Maak kennis met ons team

Elbert

Sinds 1995 is Elbert de eigenaar van de oudste hardloopspeciaalzaak in Nederland. Hij helpt al jaren hardlopers van de hardloopsport te genieten. Naast hardlopen heeft Elbert een absolute passie voor trail running. Hiervoor zit je bij hem dus zeker goed.

Evelien

Deze gezelligheidshardloper weet als geen ander hoe jij ook kan genieten van de hardloopsport. Met haar Sportpodologie A helpt ze jou verder om met plezier te kunnen blijven hardlopen en blessures te voorkomen met het juiste schoenadvies.

Seb Wiggemans RunX

Seb

Deze midden lange afstand loper is een echte hardloopliefhebber en doet al sinds zijn vijfde aan atletiek. Voor al je vragen over hardloop- en wedstrijdschoenen ben je aan het juiste adres. Met zijn achtergrond als sportmasseur en kennis over het menselijk lichaam kun je ook met vragen over blessures bij Seb terecht.

Tonnie

Met zijn 30 jaar ervaring in de winkel kunnen we Tonnie een absolute hardloopexpert noemen. Deze kilometervreter leeft de hardloopsport en helpt jou vol passie met alles wat jij nodig hebt om te kunnen presteren.

Wieger

Deze oud Nederlands kampioen hardlopen weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen hardlopen. Voor advies over de beste schoenen, de juiste trainingsopbouw en het voorkomen van blessures zit je bij Wieger goed.

Yvonne RunX Apeldoorn

Yvonne

Deze (marathon)loper snapt als geen ander dat het een drempel kan zijn om een hardloopspeciaalzaak binnen te lopen als je net begint met hardlopen. Geen zorgen, je voelt je snel op je gemak! Als aankomend diëtist kan ze jou ook adviseren over wat je het beste kunt eten en drinken rondom je hardlooptraining- of wedstrijd.

Volg @RunXApeldoorn op Instagram!

We stellen een nieuw gezicht in de winkel aan je voor: Yvonne!
Deze (marathon)loper snapt als geen ander dat het een drempel kan zijn om een hardloopspeciaalzaak binnen te lopen als je net begint met hardlopen. Geen zorgen, je voelt je snel op je gemak! Als aankomend diëtist kan ze jou ook adviseren over wat je het beste kunt eten en drinken rondom je hardlooptraining- of wedstrijd.

Yvonne werkt op donderdagavond, vrijdag en zaterdag. 🏃☕
...

Vers van pers de New Balance 880 v14. Ook in extra smalle en breedte maten. Kom ze snel passen en testen bij ons in de winkel. #running #happy #miles #newbalance #hardlopen ...

Helaas lukt het ons dit jaar niet om met de stand in Orpheus te staan tijdens de Midwinter Marathon. Vergeet dus niet om nog even langs de winkel te rennen voor je laatste energiegels en loopspullen. 🏃 We wensen alle deelnemers veel loopplezier! 😁 ...

Afgelopen zondag stond de @midwinter_marathon testrun op het programma. RTV Apeldoorn maakte een leuke reportage met daarin veel RunX pacers in beeld! 🏃 Ben jij er ook al klaar voor? ...

Nieuw in de winkel! De Adidas Supernova Rise. 👟 Met een dempende Dreamstrike+-middenzool en betrouwbare Adiwear-loopzool biedt deze schoen superieur comfort.

Meer weten over deze schoen? Seb heeft deze nieuwe schoen getest en een verslag geschreven over de introductie: 👉 Klik op de link in de bio.
...

Alle trouwe klanten, leveranciers en iedereen die ons een warm hart toedraagt: bedankt voor het afgelopen jaar! Op naar een sportief en gezond 2024! ✨ Tot snel in onze winkel! ☕🏃 ...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker runxtwente.

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Apeldoorn

(Translated by Google) Very helpful!(Original)Enorm fijn geholpen!
Zoë Tiemens
Zoë Tiemens
(Translated by Google) What a service!!Bought new shoes in August and since then I have not been able to move forward and have extremely painful thighs, muscle pain, everything has been fine. When I returned, it soon became apparent that the shoe was not in order and I was given a brand new pair to take home!!(Original)Wat een service!!In augustus nieuwe schoenen gekocht en sinds dien niet vooruit te branden en enorm pijnlijke bovenbenen spierpijn alles er op en aan. Bij terugkomst blijkt al snel dat de schoen niet in orde is en ik kreeg een spik splinter nieuw paar mee naar huis!!
Lonneke Raterink
Lonneke Raterink
(Translated by Google) Very nice store, did a walking test with Seb and found the perfect shoe, takes all the time for you, Top guy.(Original)Hele fijne winkel, looptest gedaan met Seb en de perfecte schoen gevonden, neemt alle tijd voor je, Topgozer.
Tim van Oosten
Tim van Oosten
(Translated by Google) Helped by a very friendly and knowledgeable employee. Perfect(Original)Geholpen door een zeer vriendelijke en kundige medewerker. Perfect
Anton
Anton
(Translated by Google) Perfect service. The gentlemen take a lot of time for the customer.(Original)Perfecte service. De heren nemen erg de tijd voor de klant.
Cornee Aschman
Cornee Aschman
(Translated by Google) Nice shop, very good help, nice shoes fixed for a nice price(Original)Fijne winkel werden heel goed geholpen, mooie schoenen gefixt voor een mooi prijsje
Nils Boer
Nils Boer
(Translated by Google) What a great specialty store, this was my first visit, but Evelien took all the time for us. Great help, test running outside and on the treadmill with video analysis. Really great service!! Very nice, definitely recommend this store(Original)Wat een fijne speciaalzaak, kwam er voor het eerst maar Evelien nam alle tijd voor ons. Super fijn geholpen, proef lopen buiten en op de loopband met video analyse. Echt top service!! Heel fijn, zeker aan te raden deze winkel
Vrilkhovens Draadharen
Vrilkhovens Draadharen
(Translated by Google) They even have shoes for my crazy wide feet!(Original)Ze hebben zelfs schoenen voor mijn bizar brede voeten!
Alex Phi
Alex Phi
(Translated by Google) We received a lot of help there.(Original)We zijn er heel goed geholpen.
J R
J R
(Translated by Google) Elbert helped me fantastic, thank you!(Original)Elbert heeft me fantastisch geholpen, bedankt!
Paul Kizito
Paul Kizito
(Translated by Google) Bought beautiful Hoka running shoes. Excellent guidance.The coffee tasted good.(Original)Mooie Hoka hardloopschoenen gekocht. Prima begeleiding.De koffie smaakte goed.
Fred Laan
Fred Laan
(Translated by Google) As always, top service(Original)Zoals altijd, een topservice
rick mesker
rick mesker
× RunX staat klaar voor al je vragen