Winkelmand

RunX Apeldoorn

RunX Apeldoorn is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. We hebben een uitgebreid assortiment aan hardloop trainingsschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. Je vindt een groot deel van ons hardloop assortiment op de RunX website, maar het assortiment in de winkel is breder! De spikes zijn ook te vinden op onze website/webshop atletiekspikes.nl.

We zijn heel blij dat onze deuren vanaf 3 maart weer open mogen voor winkelen op afspraak!  Plan je afspraak eenvoudig via de afspraakmodule op onze website: https://runx.nl/afspraak-maken/.
Je ziet dan gelijk welke dag en welk tijdslot nog beschikbaar is. Maak bijvoorbeeld een afspraak voor een loopanalyse (aankoop van nieuwe hardloopschoenen) of voor het shoppen van kleding en accessoires. Voor deze afspraken is 30 minuten beschikbaar.
Middels een video-opname op de loopband en het testen van verschillende schoenen buiten, of binnen op de baan, gaan we samen op zoek naar de voor jou geschikte schoenen. Ook je eventuele huidige hardloopschoenen (graag meenemen!) geven al een eerste beeld van je looppatroon.

Speciaal bij RunX Apeldoorn

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 15+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Apeldoorn

Contactinformatie

Marktstraat 1C
7311 LH Apeldoorn
055 – 522 24 07
info@runxapeldoorn.nl

Openingstijden

maandag 11:30 - 17:30
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Maak kennis met ons team

Wieger

Deze oud Nederlands kampioen hardlopen weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen hardlopen. Voor advies over de beste schoenen, de juiste trainingsopbouw en het voorkomen van blessures zit je bij Wieger goed.

Tonnie

Met zijn 30 jaar ervaring in de winkel kunnen we Tonnie een absolute hardloopexpert noemen. Deze kilometervreter leeft de hardloopsport en helpt jou vol passie met alles wat jij nodig hebt om te kunnen presteren.

Mark

Deze midden lange afstand loper is een echte hardloopgenieter en helpt jou vol enthousiasme in de winkel. Naast zijn kennis over hardloopschoenen ben je met vragen over je hardloophorloge bij Mark zeker aan het juiste adres.

Evelien

Deze gezelligheidshardloper weet als geen ander hoe jij ook kan genieten van de hardloopsport. Met haar Sportpodologie A helpt ze jou verder om met plezier te kunnen blijven hardlopen en blessures te voorkomen met het juiste schoenadvies.

Elbert

Sinds 1995 is Elbert de eigenaar van de oudste hardloopspeciaalzaak in Nederland. Hij helpt al jaren hardlopers van de hardloopsport te genieten. Naast hardlopen heeft Elbert een absolute passie voor trail running. Hiervoor zit je bij hem dus zeker goed.

Volg @RunXApeldoorn op Instagram!

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Apeldoorn

Goed advies en goede service(Translated by Google)Good advice and good service
Tony Pham
Tony Pham
Behulpzaam, goede voorbereiding. Thx.(Translated by Google)Helpful, good preparation. Thx.
Herman Holtkamp
Herman Holtkamp
Was hier voor loopschoenen voor mijn dochter. Nemen alle tijd om de juiste schoen te vinden. Bevallen na een half jaar nog steeds.(Translated by Google)Was here for running shoes for my daughter. Take your time to find the right shoe. Still giving birth after six months.
Dirk Jan van Zoest
Dirk Jan van Zoest
Online schoenen besteld. Goed advies en goede service!(Translated by Google)Ordered shoes online. Good advice and good service!
Kim Bosman
Kim Bosman
Top service !smorgens gebeld en schoenen besteld, smiddags persoonlijk de schoenen thuis bezorgd! Chapeau!
Wilma van Dorth-Hoogkamp
Wilma van Dorth-Hoogkamp
Super service! Vandaag werd mn nieuwe hardloophorloge bij me thuis afgeleverd In Zutphen. Klasse!(Translated by Google)Super service! Today my new running watch was delivered to my home in Zutphen. Class!
Harry Jager
Harry Jager
Vakkundig advies, vriendelijk.(Translated by Google)Professional advice, friendly.
Rob van 't Ende
Rob van 't Ende
Geweldige winkel(Translated by Google)Great store
R De B Meubels Op Maat
R De B Meubels Op Maat
Vriendelijke en kundige service van het personeel(Translated by Google)Friendly and knowledgeable service from the staff
Tim Huisintveld
Tim Huisintveld
Eerlijke, vriendelijke en professionele voorlichting bij de aanschaf van onze eerste sets trail schoenen.Voor ons zeker een ritje waard, dus wij komen nog wel een keer terug.(Translated by Google)Fair, friendly and professional advice when purchasing our first sets of trail shoes.Definitely worth a ride for us, so we will come back again.
Daan - Bus Pompiers Pays-Bas
Daan - Bus Pompiers Pays-Bas
Zeer kundig, niet inwisselbaar(Translated by Google)Very skilled, not exchangeable
Bert ten Kate
Bert ten Kate
Heb een paar dingen in de opruiming gekocht, netjes geholpen.(Translated by Google)Bought a few things in the sale, helped nicely.
Bart Hietkamp
Bart Hietkamp
× RunX staat klaar voor al je vragen