Skip to main content

New Balance

Al sinds 1906 ontwikkelt New Balance populaire sneakers, (sport)kleding en sportschoenen die jouw kwaliteiten optimaal ondersteunen. Of je nou een atleet op topniveau bent of op jouw manier een doorzetter met een eigen stijl: New Balance is er voor jou. Sinds de jaren vijftig maakt New Balance hardloopschoenen, en het is altijd één van de meest gerespecteerde en populaire hardloopmerken ter wereld geweest. Door jarenlange kennis over hoe de mens zich beweegt, vindt New Balance de perfecte balans tussen enerzijds comfort en anderzijds een hip, mooi en trendy design. New Balance doet precies waar ze goed in is, zodat jij dat ook kunt doen.

Bekijk ons aanbod van New Balance
New Balance - RunX

New Balance hardloopschoenen voor heren en dames

Zowel voor dames als heren zijn er hardloopschoenen van New Balance. Ga voor hardloopschoenen die jou een stabiele hardloopervaring geven door de foam en demping in de schoen, ideaal voor betrouwbaarheid op de lange termijn en voor iedere afstand. Gebruik je schoenen ook voor dagelijks gebruik met hardloopschoenen met een moderne look. New Balance heeft verder bijvoorbeeld hardloopschoenen met spikes voor dames en heren voor nog meer grip.

Bezoek een van onze winkels en onze deskundigen staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale New Balance hardloopschoenen. Wij bieden gratis loopanalyses aan, waarbij we verschillende metingen uitvoeren en je persoonlijk advies geven. Ook beoordelen we je oude schoenen en geven we tips over looptechnieken en hardlopen in het algemeen. Kom bijvoorbeeld langs in onze hardloopwinkel in Groningen, sportwinkel in Zaandamhardloopwinkel in Haarlem, hardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn.

Ontdek het uitgebreide assortiment bij RunX

Kom langs in een van onze vestigingen en laat ons je begeleiden bij het kiezen van de perfecte New Balance hardloopschoenen, zowel voor dames als heren. Onze collectie hardloopschoenen is zeer divers, inclusief andere merken zoals AsicsBrooksHokaMizunoSaucony en On. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen en we zijn er om je uitgebreid te adviseren over welke hardloopschoenen het beste passen bij jou en jouw hardloopstijl.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen