Skip to main content

Winkelwagen

RunX Haarlem

RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Je bent van harte welkom bij ons in Haarlem.

Vanaf zaterdag 15 januari zijn we weer geopend. Dagelijks tot 17.00 (zonder afspraak) met een maximaal aantal klanten, 1,5 meter afstand en draag een mondkapje en neem alle andere bekende RIVM-regels in acht. Maar als je een afspraak wil maken kan dat natuurlijk ook! Het is heel eenvoudig om een afspraak voor hardloopanalyse, kleding, horloges of wat dan ook te maken te maken. Maak je afspraak hier! 

Daarnaast kan je ook jouw gewenste artikel(-en) bij ons bestellen  (per mail of telefoon) en deze afhalen in de winkel (call/mail&collect) of te laten bezorgen. Op de RunX website vind je een groot deel van ons hardloop assortiment, maar het assortiment in de winkel is breder! Telefoon : 023 – 532 87 56 (ma 13.00 – 17.00, di t/m za 10.00 – 17.00) Email: info@runxhaarlem.nl

Heb je al eens eerder bij ons hardloop- of wandelschoenen gekocht? Dan sta je hoogstwaarschijnlijk in ons klantenbestand genoteerd. Graag je naam, postcode en huisnummer vermelden in je bericht/bestelling. Dan weten wij gelijk om welke hardloop- wandelschoenen het gaat! En je kan ook een foto van  artikel en etiket (met artikelcode en maat) naar ons mailen.

We denken graag met je mee! Want een rondje hardlopen om je hoofd leeg te maken was nog nooit zo nodig!

Speciaal bij RunX Haarlem

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 15+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Haarlem

Contactinformatie

Kruisstraat 7
2011 PV Haarlem
023 – 532 87 56
info@runxhaarlem.nl

Openingstijden

maandag13:00 – 17:00
dinsdag10:00 – 17:00
woensdag10:00 – 17:00
donderdag10:00 – 17:00
vrijdag10:00 – 17:00
zaterdag10:00 – 17:00
zondag13:00 – 17:00

Maak kennis met ons team

Mark

Onze vliegende keep in het weekend. Afgestudeerd Bewegingsweten-schapper, momenteel Onderzoeker Geneeskunde en Hardlooptrainer bij ZOEV in Amsterdam. Daarnaast loopt Mark hard, supt hij en pakt af en toe een sprint of kwart triathlon mee.

René

Klant van het 1e uur. Nu 31 jaar later en 17 marathons, 4 hele triathlons, 1 ultrat-marathon, lange trails en wedstrijden over kortere en langere afstanden verder, staat hij van maandag t/m donderdag voor je klaar. Naast zelf sporten geeft hij ook clinics/trainingen bij 'zijn' eRun en bij Phanos, Hardlopen Amsterdam en Loopwijzer.

Marjolijn

Maandag en vrijdag tref je haar aan om je te adviseren met hardloop-schoenen, kleding en benodigdheden. Deze voormalige zevenkamp-topper weet waarover ze het heeft. In haar vrije uren rent ze samen met haar hond Diesel door de duinen.

Tijn

Onze nieuwste aanwinst tref je op zaterdag in de winkel. Tijn studeert Sociale Geografie en Planologie en loopt hard bij Jaspers Running Team. Zijn specialisatie is de Middenafstand.

Karel

Loopmeester Karel heeft veel ervaring op hardloopgebied. Hij geeft training aan zijn Loopmeesters en organiseert ook trail-reizen/uitstapjes. Zelf is hij er ook niet vies van om een stuk hard te lopen. Karel tref je op donderdag in de winkel aan.

Rob

In 1989 startte Rob als 1 van de eerste Hardloopspeciaalzaken in Nederland op de Anegang. In die tijd vestigde hij ook zijn PR op de Marathon, 2.49 in Berlijn. In 2011 verhuisde hij de winkel naar de Kruisstraat en sinds 2019 vormt de winkel met nog 5 andere winkels in de lande RunX. Rob loopt zelf af en toe een stukje hard en verzorgt ook her en der een training.

Astrid

Samen met Rob is Astrid de grond-legger van de huidige RunX winkel in de Kruisstraat. Eén brok ervaring wat jou kan helpen in de goede keuze qua hardloop-schoenen en kleding en sporttechnisch ondergoed. Astrid staat van donderdag t/m zaterdag voor je klaar.

Joris

Sinds 2015 staat hij op dinsdag en zaterdag voor je klaar. Naast hardloop-schoenen en hardloopkleding weet hij je ook genoeg te vertellen over sport-horloges. Op de andere dagen geeft hij Personal Training bij 'zijn' JoorPT en loopt hij zijn hardlooprondjes en zit hij regelmatig op zijn ATB.

Volg @RunXHaarlem op Instagram!

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Haarlem

De service is uitstekend! Ik ben nog steeds enorm tevreden met de producten die ze me hebben aangeraden.(Translated by Google)The service is excellent! I am still very satisfied with the products they recommended to me.
Brogum Z
Brogum Z
Geholpen door een deskundige medewerker die goed advies gaf.(Translated by Google)Helped by a knowledgeable employee who gave good advice.
Hans Van Ooijen
Hans Van Ooijen
Uitstekend geholpen! Verschillende schoenen kunnen uitproberen. Met een videoloopanalyse ook goed kunnen zien of de schoenen geschikt zijn.(Translated by Google)Excellent help! Can try different shoes. With a video gait analysis you can also see whether the shoes are suitable.
Michelle Collingham
Michelle Collingham
Heel goed geholpen en fantastische service. Aanrader!!!(Translated by Google)Very helpful and fantastic service. Recommended!!!
Sandra van Strijp
Sandra van Strijp
Fijn geholpen, goed mee gedacht..mooie aankoop(Translated by Google)Nice help, well thought along.. nice purchase
Gesina van der Kolk
Gesina van der Kolk
Twee weken geleden een paar schoenen gekocht, maar na 3x trainen voelde ik dat de schoenen mij pijn deden aan de voorvoet. Ik heb dit paar zonder problemen kunnen ruilen voor een ander type schoen. Echt klasse service van deze zaak. Heb nu een schoen waarmee ik weer met veel plezierige kilometers kan lopen.(Translated by Google)Bought a pair of shoes two weeks ago, but after training 3 times I felt that the shoes hurt my forefoot. I was able to exchange this pair for another type of shoe without any problems. Really classy service from this business. Now I have a shoe that allows me to walk again with many enjoyable miles.
maurice driessen
maurice driessen
Goede service!(Translated by Google)Good service!
Ingrid Verheijden
Ingrid Verheijden
Leuke winkel waarbij de wensen van de klanten centraal staan. Vriendelijke mensen!(Translated by Google)Nice store where the wishes of the customers are central. Friendly people!
Frank Pansier
Frank Pansier
Super service! De hardloopschoenen die ik had gekocht bleken niet goed te passen...ik mocht ze kosteloos omruilen voor een ander paar van een ander merk. Veel dank.(Translated by Google)Super service! The running shoes I bought turned out not to fit properly ... I was allowed to exchange them free of charge for another pair of another brand. Many thanks.
Esther schoneveld
Esther schoneveld
Geweldige service(Translated by Google)Great service
Mark Schellingerhout
Mark Schellingerhout
Ik ben hier super goed geholpen.(Translated by Google)I have been helped very well here.
Casper Van Diemen
Casper Van Diemen
Erg goed en deskundig geholpen vandaag door Astrid.(Translated by Google)Very well and expertly helped today by Astrid.
Paul Stronkhorst
Paul Stronkhorst
× RunX staat klaar voor al je vragen