Skip to main content

Winkelwagen

RunX Haarlem

RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Je bent van harte welkom bij ons in Haarlem.

We denken graag met je mee! Want een rondje hardlopen om je hoofd leeg te maken was nog nooit zo nodig!

Speciaal bij RunX Haarlem

  • Hardloopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 30+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Haarlem

Contactinformatie

Kruisstraat 7
2011 PV Haarlem
023 – 532 87 56
info@runxhaarlem.nl

Openingstijden

maandag13:00 – 18:00
dinsdag10:00 – 18:00
woensdag10:00 – 18:00
donderdag10:00 – 18:00
vrijdag10:00 – 18:00
zaterdag10:00 – 18:00
zondag13:00 – 17:00

Maak kennis met ons team

Rob

In 1989 startte Rob als 1 van de eerste Hardloopspeciaalzaken in Nederland op de Anegang. In die tijd vestigde hij ook zijn PR op de Marathon, 2.49 in Berlijn. In 2011 verhuisde hij de winkel naar de Kruisstraat en sinds 2019 vormt de winkel met nog 5 andere winkels in de lande RunX. Rob loopt zelf af en toe een stukje hard en verzorgt ook her en der een training.

René

Klant van het 1e uur. Nu 31 jaar later en 17 marathons, 4 hele triathlons, 1 ultrat-marathon, lange trails en wedstrijden over kortere en langere afstanden verder, staat hij van maandag t/m donderdag voor je klaar. Naast zelf sporten geeft hij ook clinics/trainingen bij 'zijn' eRun en bij Phanos, Hardlopen Amsterdam en Loopwijzer.

Joris

Sinds 2015 staat hij op dinsdag en zaterdag voor je klaar. Naast hardloop-schoenen en hardloopkleding weet hij je ook genoeg te vertellen over sport-horloges. Op de andere dagen geeft hij Personal Training bij 'zijn' JoorPT en loopt hij zijn hardlooprondjes en zit hij regelmatig op zijn ATB.

Astrid

Samen met Rob is Astrid de grond-legger van de huidige RunX winkel in de Kruisstraat. Eén brok ervaring wat jou kan helpen in de goede keuze qua hardloop-schoenen en kleding en sporttechnisch ondergoed. Astrid staat van donderdag t/m zaterdag voor je klaar.

Karel

Loopmeester Karel heeft veel ervaring op hardloopgebied. Hij geeft training aan zijn Loopmeesters en organiseert ook trail-reizen/uitstapjes. Zelf is hij er ook niet vies van om een stuk hard te lopen. Karel tref je op donderdag in de winkel aan.

Tijn

Onze nieuwste aanwinst tref je op zaterdag in de winkel. Tijn studeert Sociale Geografie en Planologie en loopt hard bij Jaspers Running Team. Zijn specialisatie is de Middenafstand.

Dennis

Sinds begin mei 2022 maakt Dennis deel uit van ons team. Zelf loopt hij zijn rondjes en gooit hij zijn pijltjes. Doorgaans is hij maandag, vrijdag en zaterdag in de winkel te vinden.

Marjolijn

Marjolijn zal je zo af en toe in de winkel aantreffen. Deze voormalige zevenkamp-topper weet waarover ze het heeft. In haar vrije uren rent ze samen met haar hond Diesel door de duinen.

Mark

Onze vliegende keep in het weekend. Afgestudeerd Bewegingsweten-schapper, momenteel Onderzoeker Geneeskunde en Hardlooptrainer bij ZOEV in Amsterdam. Daarnaast loopt Mark hard, supt hij en pakt af en toe een sprint of kwart triathlon mee.

Volg @RunXHaarlem op Instagram!

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Haarlem

Mooie winkel op hardloop gebied.Ook omdat ik ben geholpen door mijn broer Karel Kolb.
Bastiaan Kolb
Bastiaan Kolb
Ontzettend fijn beholden, ze nemen de tijd, zorgen voor een juiste opmeting, bekijken hoe je loopt en bepalen daarop de beste schoen. Ruim assortiment ook voor alle andere artikelen voor hardlopen.(Translated by Google)Very nice to hold, they take the time, ensure a correct measurement, see how you walk and determine the best shoe. Wide range also for all other articles for running.
Martijn Awater
Martijn Awater
Het is altijd gezellig daar, goede adviezen en erg behulpzaam(Translated by Google)It's always nice there, good advice and very helpful
Marie Jose Hofman
Marie Jose Hofman
De service is uitstekend! Ik ben nog steeds enorm tevreden met de producten die ze me hebben aangeraden.(Translated by Google)The service is excellent! I am still very satisfied with the products they recommended to me.
Jochem V
Jochem V
Geholpen door een deskundige medewerker die goed advies gaf.(Translated by Google)Helped by a knowledgeable employee who gave good advice.
Hans Van Ooijen
Hans Van Ooijen
Uitstekend geholpen! Verschillende schoenen kunnen uitproberen. Met een videoloopanalyse ook goed kunnen zien of de schoenen geschikt zijn.(Translated by Google)Excellent help! Can try different shoes. With a video gait analysis you can also see whether the shoes are suitable.
Michelle Collingham
Michelle Collingham
Heel goed geholpen en fantastische service. Aanrader!!!(Translated by Google)Very helpful and fantastic service. Recommended!!!
Sandra van Strijp
Sandra van Strijp
Fijn geholpen, goed mee gedacht..mooie aankoop(Translated by Google)Nice help, well thought along.. nice purchase
Gesina van der Kolk
Gesina van der Kolk
Twee weken geleden een paar schoenen gekocht, maar na 3x trainen voelde ik dat de schoenen mij pijn deden aan de voorvoet. Ik heb dit paar zonder problemen kunnen ruilen voor een ander type schoen. Echt klasse service van deze zaak. Heb nu een schoen waarmee ik weer met veel plezierige kilometers kan lopen.(Translated by Google)Bought a pair of shoes two weeks ago, but after training 3 times I felt that the shoes hurt my forefoot. I was able to exchange this pair for another type of shoe without any problems. Really classy service from this business. Now I have a shoe that allows me to walk again with many enjoyable miles.
maurice driessen
maurice driessen
Goede service!(Translated by Google)Good service!
Ingrid Verheijden
Ingrid Verheijden
Leuke winkel waarbij de wensen van de klanten centraal staan. Vriendelijke mensen!(Translated by Google)Nice store where the wishes of the customers are central. Friendly people!
Frank Pansier
Frank Pansier
Super service! De hardloopschoenen die ik had gekocht bleken niet goed te passen...ik mocht ze kosteloos omruilen voor een ander paar van een ander merk. Veel dank.(Translated by Google)Super service! The running shoes I bought turned out not to fit properly ... I was allowed to exchange them free of charge for another pair of another brand. Many thanks.
Esther schoneveld
Esther schoneveld
× RunX staat klaar voor al je vragen