Skip to main content

RunX Haarlem

RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. En nu met een nog uitgebreidere Arion loopanalyse, die middels inlegzooltjes met 18 sensoren o.a. jouw voetafwikkeling, belastbaarheid, contacttijd etc. meet. Je bent van harte welkom bij ons in Haarlem.

We denken graag met je mee! Want wat is er lekkerder dan een rondje hardlopen om je hoofd leeg te maken?

2e RunX SummerRun 2023, verslag, uitslagen, foto's

Speciaal bij RunX Haarlem

  • Hardloopanalyse
  • Arion Loopanalyse
  • Persoonlijk advies bij je aankoop
  • Kledingadvies
  • 30+ jaar ervaring
Boek een loopanalyse in Haarlem

Contactinformatie

Kruisstraat 7
2011 PV Haarlem
023 – 532 87 56
info@runxhaarlem.nl

Openingstijden

maandag 13:00 – 18:00
dinsdag 10:00 – 18:00
woensdag 10:00 – 18:00
donderdag 10:00 – 18:00
vrijdag 10:00 – 18:00
zaterdag 10:00 – 18:00
zondag 13:00 – 17:00

Maak kennis met ons team

Rob

In 1989 startte Rob als 1 van de eerste Hardloopspeciaalzaken in Nederland op de Anegang. In die tijd vestigde hij ook zijn PR op de Marathon, 2.49 in Berlijn. In 2011 verhuisde hij de winkel naar de Kruisstraat en sinds 2019 vormt de winkel met nog 5 andere winkels in den lande RunX. Rob loopt zelf af en toe een stukje hard en verzorgt ook her en der een training.

Astrid

Samen met Rob is Astrid de grondlegger van de huidige RunX winkel in de Kruisstraat. Eén brok ervaring wat jou kan helpen in de goede keuze qua hardloopschoenen en kleding en sporttechnisch ondergoed. Astrid staat vrijdag en zaterdag voor je klaar.

René

Klant van het 1e uur. Nu meer dan 30 jaar later en 20 marathons, 4 hele triathlons, 1 ultra-marathon, lange trails en wedstrijden over kortere en langere afstanden verder, staat hij van maandag t/m donderdag voor je klaar. Naast zelf sporten geeft hij ook clinics/trainingen bij 'zijn' eRun en bij Phanos, Hardlopen Amsterdam en Loopwijzer.

Joris

Sinds 2015 staat hij op dinsdag en zaterdag voor je klaar. Naast hardloop-schoenen en hardloopkleding weet hij je ook genoeg te vertellen over sport-horloges. Op de andere dagen geeft hij Personal Training bij 'zijn' JoorPT en loopt hij zijn hardlooprondjes en zit hij regelmatig op zijn ATB.

Dennis

Sinds begin mei 2022 maakt Dennis deel uit van ons team. Zelf loopt hij lange rondjes en gooit hij zijn pijltjes. Doorgaans is hij maandag, vrijdag en zaterdag in de winkel te vinden.

Tijn

Tijn tref je op zaterdag en soms ook zondag in de winkel. Tijn studeert Sociale Geografie en Planologie en loopt hard bij Jaspers Running Team. Zijn specialisatie is de Middenafstand.

Karel

Loopmeester Karel heeft veel ervaring op hardloopgebied. Hij geeft training aan zijn Loopmeesters en organiseert ook trailreizen/uitstapjes. Zelf is hij er ook niet vies van om een stuk hard te lopen. Karel tref je op donderdag en af en toe op zondag in de winkel aan.

Mark

Onze vliegende keep in het weekend. Mark is afgestudeerd als Bewegingswetenschapper, momenteel Junior Onderzoeker bij het Mulier Instituut in Utrecht. Daarnaast loopt Mark hard, supt hij en pakt af en toe een sprint of kwart triathlon mee.

Volg @RunXHaarlem op Instagram!

Het RunX Haarlem Cross Circuit gaat voor editie 2023/24 weer van start!
Zet de volgende zondagen vast in jouw agenda:
5 november KAV Holland Cross, Spaarndam
10 december AV Haarlemmermeer Cross, Hoofddorp
28 januari AV Suomi Beeckestijn Cross, Velsen-Zuid
11 februari Loopgroep 03 / AV Haarlem Mooie Nel Cross, Haarlem
Verdere informatie volgt spoedig!
#runxhaarlem #runxhaarlemcrosscircuit #kavholland #avhaarlemmermeer #avsuomi #loopgroep03 #avhaarlem
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user runxapeldoorn.

Schrijf je in voor de RunX nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en updates? Meld je dan hier aan.
Wat onze klanten zeggen over RunX Haarlem

(Translated by Google) Great help! Took all the time for running and training advice after I needed a different type of shoes due to an injury.(Original)Super geholpen! Namen alle tijd voor loop- en trainingsadvies, nadat ik door een blessure een ander soort schoenen nodig had.
Rick de Boer
Rick de Boer
(Translated by Google) Competent consulting! Unusual product range.(Original)Kompetente Beratung! Ausgefallene Produktpalette.
Michael Feile
Michael Feile
(Translated by Google) Super good service when choosing shoes. Nice staff. And I am very happy with my new shoes.(Original)Super goede service bij het kiezen van schoenen. Aardig personeel. En ik ben super blij met mijn nieuwe schoenen.
Olav Huizinga
Olav Huizinga
(Translated by Google) Nice store with knowledgeable staff(Original)Prettige winkel met kundig personeel
Clemens van Heems
Clemens van Heems
(Translated by Google) Great store :)(Original)Geweldige winkel:)
Marijke van thienen
Marijke van thienen
(Translated by Google) Recommended. Honest and substantiated advice, they take their time and everything without pretensions. After years of loyalty to a brand and type of shoe, I tried another type on their advice and it turned out to be a bull's-eye.(Original)Aanrader. Eerlijk en onderbouwd advies, men neemt de tijd en alles zonder pretenties. Na jaren trouw aan een merk en type schoen, op hun advies tóch ander type geprobeerd en bleek schot in roos.
Reinier Burgering
Reinier Burgering
Very experienced and professional staff
Dmitry Bawsnac
Dmitry Bawsnac
(Translated by Google) Friendly staff. You can always go here for good service 👍🏻(Original)Vriendelijk personeel. Hier kan je altijd terecht voor goede service 👍🏻
Freek Hulsman
Freek Hulsman
(Translated by Google) Good service great shoes(Original)Goede service prima schoenen
fransvanloon1
fransvanloon1
(Translated by Google) Bought a pair of running shoes for the first time today at RunX Haarlem in combination with a running analysis. Friendly, knowledgeable people who take the time to find you a good shoe. Definitely recommended.(Original)Vandaag voor het eerst bij RunX Haarlem een paar hardloopschoenen gekocht in combinatie met een loopanalyse. Vriendelijke, kundige mensen die de tijd nemen om voor jou een goede schoen te vinden. Zeker aan te raden.
Mickey Tax
Mickey Tax
Excellent service and very kind staff. Great selection of running shoes and accessories.
Jan Divis
Jan Divis
(Translated by Google) Just bought a pair of new running shoes at RunX Haarlem. Well advised by Rene and time for a chat. ASICS DS Trainer.(Original)Net weer een paar nieuwe hardloopschoenen gekocht bij RunX Haarlem. Goed geadviseerd door Rene en tijd voor een praatje. ASICS DS Trainer.
Tonny Blom
Tonny Blom
× RunX staat klaar voor al je vragen