Skip to main content

Herzog

Je loopt hard en verlegt je eigen grenzen. Je lichaam wordt fitter, maar ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor. Nooit meer stramme kuiten, blessures aan je scheenbeen of een zeurende achillespees. Met Herzog PRO Compressiekousen verbeter je je prestaties en bevorder je het herstel.

Bekijk ons aanbod van Herzog
Herzog - RunX

Herzog PRO Sport Compressiekousen

Herzog PRO Sport Compressiekousen zijn een fashionable én functioneel accessoire. De kousen voorkomen achillespeespijntjes, kuitklachten en scheenbeenblessures. Door het schokdempende effect van de kousen wordt er namelijk minder aan je pezen en scheenbeenvlies getrokken. Ook vindt er minder spierweefselbeschading plaats. Het effect? Minder spierpijn en benen die bij de volgende run fris voelen! Herzog kousen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen en maken jouw sportlook compleet.

Wat maakt Herzog uniek?
Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je kousen een perfecte pasvorm hebben. Een ranke marathonloper heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat. Bij Run X Haarlem zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van Herzog compressiekousen.

Vele topsporters en recreanten gebruiken Herzog PRO compressiekousen
Hét bewijs dat de Herzog compressiekousen hun werk goed doen, blijkt uit het feit dat vele topsporters gebruik maken van de kousen. Daarnaast blijkt uit een grootschalig gebruikersonderzoek dat Herzog Compressiekousen een positieve bijdrage leveren aan de sportprestaties van (fanatieke) hardlopers. Zo geeft 84% van de Herzog gebruikers aan minder blessures te ervaren. Ook jij kunt meer uit je sportprestaties halen met de compressietechnologie van Herzog!

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen