Loopanalyse

Op zoek naar de juiste schoen

Ben je op zoek naar een paar hardloopschoenen, wandelschoenen, trailschoenen of schoenen voor in de sportschool? Laat dan altijd een uitgebreide voet- en loopanalyse maken bij RunX. Samen gaan we op zoek naar de schoen die bij jou het beste past.

Wat houdt onze voet- en loopanalyse in?

  1. Persoonlijk doel
    Aan de hand van een kort gesprek tussen jou en een specialist van ons bepalen we jouw persoonlijk doel. Wil je gaan beginnen met hardlopen? Ben je van plan om wat gewicht te verliezen? Of is jouw doel om de Nijmeegse Vierdaagse te gaan wandelen?
  2. Voetscan
    Met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur brengen we jouw voeten in beeld. De computer registreert de krachten op de voeten. Dit is bepalend voor het type schoen of inlegzool.
  3. Schoenkeuze
    Met behulp van ons camerasysteem leggen we jouw bewegingen vast. We bekijken de spieractiviteit en de bewegingen van heup, knie en enkel. Aan de hand van deze beelden geven wij een passend schoenadvies.

Bij aankoop van schoenen is een loopanalyse (t.w.v. € 25,-) gratis. Je bent van harte welkom! Je kunt gewoon binnenlopen voor een loopanalyse, een afspraak maken is niet nodig. Wil je alleen een voet- en loopanalyse laten maken? Dat kan voor € 25,-.