Asics GEL-CUMULUS 25 GS Jongens

79,99

De GEL-CUMULUS 25 GS (basisschool)-schoen is een veelzijdige sportschoen voor dagelijks gebruik, voor jonge en actieve voeten. Het speciaal ontwikkeld bovenwerk in mesh verbetert het ademend vermogen om je voeten de hele dag koel te houden.

GEL technologie in de achtervoet
Verbetert de schokabsorptie en maakt de landing zachter
Speciaal ontwikkeld mesh bovenwerk
Voor extra ventilatie
De inlegzool wordt gemaakt met een verfproces dat het waterverbruik met ongeveer 33% en de koolstofuitstoot met ongeveer 45% vermindert, vergeleken met conventionele verftechnologie
Diervriendelijk: voor het ontwerp en de fases van materiaalkeuze van dit product werden geen materialen van dierlijke origine gebruikt, waaronder: de garens, lijmen of andere kleefstoffen. *Het product werd niet als veganistisch gecertificeerd door een onafhankelijke derde partij.

Waarom bestellen bij RunX

Altijd advies bij aankoop van je product bij een lokale RunX winkel

6 Vestigingen in Nederland, altijd in de buurt

Gratis verzending vanaf €50,- of gratis af te halen bij jouw Runx winkel

Gratis loopanalyse bij aanschaf van nieuwe schoenen t.w.w. €25,-

Lees meer

Beschrijving

De Asics GEL-CUMULUS 25 GS (basisschool) schoen is een veelzijdige en comfortabele sportschoen die speciaal is ontworpen voor jonge en actieve voeten die dagelijks worden blootgesteld aan diverse activiteiten. Met zijn geavanceerde functies biedt deze Asics Gel schoen optimale ondersteuning en comfort voor kinderen tijdens hun beweeglijke levensstijl.

Het bovenwerk van de schoen is vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld mesh-materiaal, waardoor het ademend vermogen wordt verbeterd. Dit zorgt ervoor dat de voeten van kinderen gedurende de hele dag koel blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten. De ventilatie-eigenschappen van het mesh bovenwerk dragen bij aan een aangename ervaring voor jonge dragers.

Een opvallende eigenschap van de Asics GEL-CUMULUS 25 GS is de geïntegreerde GEL-technologie in de achtervoet. Deze technologie verbetert niet alleen de schokabsorptie, waardoor de impact op de voeten wordt verminderd, maar zorgt ook voor een zachtere landing. Dit draagt bij aan het comfort en de bescherming van de voeten tijdens verschillende activiteiten, zoals rennen, spelen en sporten.

Asics GEL-CUMULUS 25 GS Jongens

Een milieubewuste benadering wordt geïntegreerd in het ontwerp van deze Asics Gel schoen. De inlegzool wordt vervaardigd met een verfproces dat het waterverbruik met ongeveer 33% en de koolstofuitstoot met ongeveer 45% vermindert in vergelijking met conventionele verftechnologieën. Dit weerspiegelt het streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in het productieproces.

Bovendien is de Asics GEL-CUMULUS 25 GS diervriendelijk, aangezien er geen materialen van dierlijke origine zijn gebruikt in het ontwerp en de materiaalkeuze, inclusief garens, lijmen en andere kleefstoffen. Hoewel het product niet officieel is gecertificeerd als veganistisch door een onafhankelijke derde partij, onderstreept deze benadering het respect voor dieren en ethische overwegingen in de productie van de schoen. In combinatie met zijn comfort en prestatiegerichte eigenschappen maakt dit de Asics GEL-CUMULUS 25 GS tot een ideale keuze voor jonge avonturiers en sportievelingen. Vraag advies over dit product in een winkel van RunX: we helpen je graag verder!

Extra informatie

Geslacht

Jongens

Kleur

Blauw/Geel

Maat

32.5, 33, 33.5, 34.5, 35, 35.5, 36, 37, 37.5, 38, 39, 39.5, 40

Schoentype

Neutraal

Winkel

Apeldoorn, Groningen, Haarlem, Tilburg, Twente, Zaandam

Merk

Asics