Asics GT-2000 12 Heren

159,99

Waarom bestellen bij RunX

6 Vestigingen in Nederland, altijd in de buurt

Gratis verzending vanaf €50,- of gratis af te halen bij jouw Runx winkel

Gratis loopanalyse bij aanschaf van nieuwe schoenen t.w.w. €25,-

Categorie:

Beschrijving

De GT-2000™ 12 hardloopschoen biedt geweldige ondersteuning om comfortabel te kunnen hardlopen zodat je je hoofd leeg kunt maken. Dit is de meest comfortabele versie van de schoen tot nu toe en de ideale keuze als je op zoek bent naar extra ondersteuning tijdens het hardlopen.

De 3D GUIDANCE SYSTEM™ technologie van de schoen ondersteunt de plaatsing van je voet en biedt een natuurlijke voorwaartse ondersteuning met extra stabiliteit. Bovendien ervaar je dankzij de PureGEL™ technologie en het zachte FF BLAST™ PLUS foam extra comfort als je gaat hardlopen.

Welke eigenschappen maken de GT-2000™ 12 hardloopschoen comfortabel?

De 3D GUIDANCE SYSTEM™ technologie biedt extra ondersteuning door je voet op een natuurlijk wijze te sturen tijdens het hardlopen.
De nieuwe PureGEL™ technologie verbetert het zachte comfort en de schokdemping om de impact op je gewrichten te verminderen, waardoor je comfortabel kunt blijven hardlopen.
Het FF BLAST™ PLUS foam zorgt voor zachtere landingen en extra demping, zodat je ook comfort ervaart op hardere ondergronden.
Welke eigenschappen maken de GT-2000™ 12 tot een geweldige keuze?

Deze schoen is ontworpen voor comfort en ondersteuning. We hebben de schoen urenlang getest in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De GT-2000™ 12 hardloopschoen heeft extra technische eigenschappen die je tijdens het hardlopen ondersteunen, zoals hieronder staat beschreven onder ‘Technologie en eigenschappen’.

Extra informatie

Geslacht

Heren

Kleur

Blauw

Schoentype

Neutraal

Merk

Asics