Skip to main content

Mizuno

AUTHENTIC JAPANESE INNOVATION SINCE 1906

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. In de loop der jaren verdiende Mizuno haar sporen in onder meer volleybal, running, handbal, korfbal, voetbal, hockey, tennis, judo, golf en ook tafeltennis.

Bekijk ons aanbod van Mizuno
Mizuno - RunX
Mizuno

Internationaal sportmerk Mizuno

Sinds de oprichting streeft Mizuno naar de sportuitrusting van de hoogste kwaliteit. Meer dan 110 jaar later nog steeds, waardoor de schat aan ervaring op het gebied van productontwikkeling ervoor zorgt dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product.

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen