Skip to main content

Mizuno

AUTHENTIC JAPANESE INNOVATION SINCE 1906

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. In de loop der jaren verdiende Mizuno haar sporen in onder meer volleybal, running, handbal, korfbal, voetbal, hockey, tennis, judo, golf en ook tafeltennis.

Sinds de oprichting streeft Mizuno naar de sportuitrusting van de hoogste kwaliteit. Meer dan 110 jaar later nog steeds, waardoor de schat aan ervaring op het gebied van productontwikkeling ervoor zorgt dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product.

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen.

Mizuno - RunX

Ontdek de Mizuno Wave Rider 24

De nieuwe runningschoen Wave Rider 24 van Mizuno is voorzien van de revolutionair nieuwe MIZUNO ENERZY zooltechnologie. Dit nieuwe materiaal is verwerkt in de hak en onder de Wave Plate en zorgt voor een veel zachtere en responsievere demping. Het werkt als een stuiterbal waardoor de energieteruggave ongekend hoog is. De lichtgewicht hardloopschoen is geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining.

Naast MIZUNO ENERZY is de Wave Rider 24 uitgerust met Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie. Het totaal zorgt voor een maximale voorwaartse energieteruggave, stabiliteit en een ongeëvenaard comfort. Hardlopen over de verharde weg voelt heerlijk zacht en soepel, maar ook in het bos is de schoen erg stabiel en comfortabel.

De constructie van de tong zorgt voor een goede aansluiting om de middenvoet en de verdikking bij de instap in de hak zorgt voor een optimale aansluiting van de hiel. Intercool-technologie houdt warmte- en vochtopbouw in de schoen tegen waardoor de Wave Rider 24 je voeten koel houdt en je hardloopprestaties verbeteren. Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een zeer constant tempo aan kunt houden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet.

Een favoriet van vele.

Mizuno

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen