Skip to main content

Polar

WINNERS ARE MADE OF BLOOD, SWEAT AND DATA
Polar is al meer dan veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie en de uitvinder van de draadloze hartslagmeter. De producten en Smart Coaching functies zijn 100% toegewijd aan het ondersteunen van sporters bij het halen van hun doel. Jij zorgt voor het bloed & het zweet, Polar voor de data.

DE GOUDEN STANDAARD OP HET GEBIED VAN HARTSLAGMETING
Volg je hartslag nauwkeurig en betrouwbaar met de vertrouwde hartslagtechnologieën van Polar, algemeen erkend als de gouden standaard voor hartslagmeting, zowel door professionele en recreatieve sporters als onderzoekers over de hele wereld. Als je traint met hartslagmeting van Polar, weet je precies hoe hard je lichaam werkt en krijg je toegang tot waardevolle trainingsgegevens, zoals het aantal calorieën dat je verbrandt en je herstel.

ONDERSTEUND DOOR SPORTWETENSCHAP
Bij Polar staat wetenschap hoog in het vaandel. Kies je Polar, dan kies je voor wetenschappelijk gevalideerde, nauwkeurige en betrouwbare data, zodat je meer kunt bereiken en doelgericht sportprestaties kunt verbeteren.

Polar - RunX

POLAR GRIT X OUTDOOR MULTISPORTHORLOGE

Het Polar Grit X outdoor multisporthorloge is een robuust, maar toch licht multisporthorloge met premium trainingsfuncties. Hij heeft een kompas, ingebouwde gps, hoogtemeter en Polar’s unieke Smart Coaching functies die ervoor zorgen dat je klaar bent om elk avontuur aan te gaan. Grit X is ontwikkeld volgens militaire standaard en neemt je mee door de meest ruige en epische trainingssessies, zonder concessies te doen aan een stijlvol design voor alledaags gebruik. Met zijn 64 gram, is Polar Grit X één van de lichtste outdoor multisporthorloges in zijn klasse.

Membership

Oefeningen

RunXstart

Hardloopschema’s

Blessurepreventie

× RunX staat klaar voor al je vragen