Velous Recovery Slipper Oceanside Flip Heren/Dames

79,99

De Oceanside Flip is voorzien van Tri-Motion™-technologie en Foamomotion Formula-schuim voor balans, demping en bewegingscontrole. Het gewatteerde bovenwerk van mesh zorgt voor lichtgewicht comfort. Geniet het hele jaar door van herstel van deze VELOUS-slipper, geïnspireerd op de iconische badplaats van SoCal.

Na twee jaar van uitgebreid onderzoek en testen, kwamen de gepatenteerde Tri-Motion™-technologie en het gepatenteerde schuimconcept met driedubbele dichtheid Foamomotion Formula tot leven.

Tri-Motion™-technologie richt zich op elk deel van de beweging van het voetcontact en een integraal onderdeel van dit unieke concept is het Foammotion Formula-schuim. Onze verbazingwekkende schuimformule biedt precies de zachte demping onder de voet en is veerkrachtig. Dat is precies wat uw voeten nodig hebben voor optimaal herstel en comfort. Uw voeten voelen weer energieker aan.

Waarom de naam VELOUS? Het paste bij het concept. VELOUS komt van het woord snelheid en betekent “de kwaliteit van beweging”. Gezondheid en beweging betekent herstel door beweging.

Waarom bestellen bij RunX

Altijd advies bij aankoop van je product bij een lokale RunX winkel

6 Vestigingen in Nederland, altijd in de buurt

Gratis verzending vanaf €50,- of gratis af te halen bij jouw Runx winkel

Gratis loopanalyse bij aanschaf van nieuwe schoenen t.w.w. €25,-

Lees meer
Categorie:

Extra informatie

Kleur

Grijs/Geel

Maat

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Merk

Velous

Winkel

Groningen, Haarlem, Tilburg

Schoentype

Neutraal