Asics Magic Speed 2 Heren

179,99

De MAGIC SPEED™ 2-schoen biedt de energie die je nodig hebt om op weg te gaan naar een nieuw persoonlijk record. We hebben de pasvorm en tooling geüpdatet om de schoen veelzijdiger te maken voor zowel temporuns als races. Een carbon- en TPU-plaat over de volledige lengte zijn in de tussenzool geklemd om je voet naar voren te stuwen. Dit helpt bij het creëren van een soepelere en meer voortstuwende rebound tijdens de teen-off-fase van je pas. De toplaag van de tussenzool is gereconstrueerd met FF BLAST™ PLUS-demping. Hierdoor voelt je pas nog stuwender, terwijl de schoen licht van gewicht blijft.

Waarom bestellen bij RunX

Altijd advies bij aankoop van je product bij een lokale RunX winkel

6 Vestigingen in Nederland, altijd in de buurt

Gratis verzending vanaf €50,- of gratis af te halen bij jouw Runx winkel

Gratis loopanalyse bij aanschaf van nieuwe schoenen t.w.w. €25,-

Lees meer
Categorie:

Beschrijving

De MAGIC SPEED™ 2-schoen biedt de energie die je nodig hebt om een persoonlijk record te vestigen. We hebben de pasvorm en tooling vernieuwd om de schoen veelzijdiger te maken voor zowel temposessies als wedstrijden.

Een koolstof en TPU-plaat over de gehele lengte zijn ingepakt in de tussenzool om de voet naar voren te stuwen. Dit helpt een soepelere en meer stuwende terugvering te creëren tijdens het afzetten van de tenen.

De middenzool is opnieuw ontworpen met FF BLAST™ demping Het helpt je pas nog stuwender te voelen en houdt de schoen licht.

Extra informatie

Geslacht

Heren

Kleur

Blauw, Groen

Maat

40, 40.5, 41.5, 42, 42.5, 43.5, 44, 44.5, 45, 46, 46.5, 47, 48, 49, 50.5

Schoentype

Neutraal

Winkel

Apeldoorn, Groningen, Haarlem, Tilburg, Twente, Zaandam

Merk

Asics