Skip to main content

Vanaf december 2023 hebben alle RunX-winkels weer diverse modellen hardloopschoenen van Adidas in de collectie. Adidas heeft fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van een goede en evenwichtige collectie hardloopschoenen, en we zien het als een kwalitatieve aanvulling op het RunX-assortiment. Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken en uitproberen bij RunX

Hieronder is een kort verslag te lezen over de introductie van de Adidas Supernova Rise. Dit verslag is geschreven door Seb van RunX Apeldoorn.

Adidas introductie en testmeeting in Rotterdam


Op 7 en 8 december waren wij (RunX Apeldoorn) samen met RunX Haarlem en RunX Tilburg op uitnodiging van Adidas aanwezig op het Supernova event. In Rotterdam werd de nieuwe Supernova lijn gepresenteerd. Hierbij was specifieke aandacht voor de nieuwe Adidas Supernova Rise!

Bij aankomst kregen we gelijk de Supernova Rise aan de voeten. De supernova Rise is de nieuwste schoen van Adidas. Wat gelijk opvalt is de pasvorm. De Rise sluit erg mooi om de voet door het zachte en soepele bovenwerk. Ook is de schoen super ademend. Het bovenwerk is gemaakt van gerecycled materiaal. De supernova Rise is de nieuwste schoen van Adidas en wordt neergezet als een daily runner, een schoen voor elke neutrale loper van 5 km tot aan de marathon.

Hierna was het tijd om de schoen te gaan testen, maar eerst gingen we nog met een watertaxi over de Maas om onder de Erasmusbrug te vetrekken voor de testloop. Bijna alle Rotterdamse highlights zaten in de route. We gingen eerst over de kop van zuid, langs hotel New York. De schoen voelde direct goed aan door de soepele afwikkeling en het comfortabele landen door het nieuwste foam materiaal (dreamstrike+). Hierna liepen we over de kade langs de Maas richting het park en de Euromast. Het tempo werd steeds iets meer opgeschroefd. Hierdoor merkte je aan de schoenen dat het afwikkelen op hogere snelheid nog makkelijker gaat. Voor een intervaltraining is deze schoen dus ook erg geschikt. 

’s avonds aten wij op een van de mooiste en hoogste plekjes van Rotterdam, namelijk in de Euromast met een super uitzicht. De volgende ochtend deden wij een ‘early bird run’ door het Kralingse bos. Bos was een groot woord, want onverharde paden waren ver te zoeken. De eindconclusie is dat Adidas weer helemaal terug is en dat de Adidas Supernova collectie een hele mooie aanvulling is op het assortiment van Adidas. 

Ook nieuw en terug in ons assortiment: de Adizero Boston, Adios pro 3 en de Solarboost.

× RunX staat klaar voor al je vragen