Loopanalyse bij RunX Apeldoorn

Je wilt een afspraak maken voor een loopanalyse in onze winkel in Apeldoorn. Een afspraak is mogelijk, maar niet noodzakelijk.

Wat doen we tijdens de loopanalyse? 
Allereerst vragen we je hoe vaak je hardloopt en welke doelen je jezelf stelt. Je kunt je voorstellen dat een hardloper die elke dag traint andere hardloopschoenen nodig heeft dan iemand die twee keer in de week loopt.

Daarnaast halen we al een hoop informatie uit je oude hardloopschoenen. Land je op je hak of op je voorvoet en heb je een ‘neutrale’ afwikkeling of heb je extra ondersteuning nodig? Dat kunnen we vaak uit de stand van je schoenen en uit de slijtage van je buiten- en binnenzool opmaken.

Nu ga jij aan het werk. We filmen je looptechniek met verschillende hardloopschoenen. Dit kan binnen, maar ook zeker buiten gebeuren. Aan de hand van onder andere jouw landing, voetafwikkeling en pasfrequentie bepalen we samen met jou welke hardloopschoenen het beste bij jou passen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de schoenen lopen.

Maak hieronder eventueel een afspraak voor een loopanalyse. De loopanalyse kost € 25,- maar is gratis wanneer je nieuwe hardloopschoenen aanschaft.