Skip to main content

Als je gaat hardlopen wil je dat het gemakkelijk gaat, dat je plezier hebt en dat je geen last krijgt van blessures. Stap één? Geschikte schoenen. Bij RunX Groningen staan we altijd klaar om jou de beste hardloopschoen aan te meten. Alle schoenen in onze winkels zijn van goede kwaliteit, maar het gaat erom welke hardloop- of wandelschoenen (voor zowel heren als dames) goed bij joú passen. Daarom wordt de schoen aangemeten op basis van jouw specifieke situatie.

We hebben onze eigen filosofie over het adviseren van de juiste hardloopschoen. De basis voor deze filosofie is de belastbaarheid. Simpelweg: hoeveel kan jouw lichaam aan? Om te bepalen welke schoen het beste bij jou past doen we een uitgebreide loopanalyse en willen we meer over je weten.

Dit onderzoeken we met de uitgebreide RunX loopanalyse. Jouw belastbaarheid staat centraal in onze meting en de belangrijkste vraag is: hoeveel kan jouw lichaam fysiek aan? We kijken niet alleen naar je voeten en benen, maar naar het gehele lichaam. Daarnaast verdiepen we ons in jouw doelen en je persoonlijke verhaal. Die informatie in combinatie met onze kennis maakt dat we de meest geschikte schoen voor je kunnen bepalen.

Meer informatie over onze loopanalyses vind je hier.

× RunX staat klaar voor al je vragen