Skip to main content

ASICS Gel Kayano 28

 

Het ontwerp van de nieuwe GEL-KAYANO™ 28 schoen biedt geavanceerde

stabiliteit en ondersteuning, zodat je zorgeloos kunt gaan hardlopen.​

 

Shop damesShop heren

 

 

Ervaar het comfort en stabiliteit van Asics’ Kayano 28

Asics komt met een update van de Kayano. We hebben mooi nieuws: de schoen is lichter geworden. Maar dit gaat niet ten koste van de demping en de stabiliteit. Met de 28e editie is dit een model dat een vaste plek in het assortiment van Asics heeft verworven. Ondanks dat deze schoen veel lijkt op de vorige versie is het zeker de moeite waard de nieuwe editie te testen. Het materiaal is ademend en flexibel. Het is een prima schoen voor de hardloper die op zoek is naar extra stabiliteit. Een schoen voor de dagelijkse loopjes, maar minder geschikt voor snelheidstrainingen of wedstrijden. Een degelijke, comfortabele schoen.

 

 

Betrouwbaar comfort.​ ​ Demping afgestemd op de fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen.Geavanceerde stabiliteit.​ De vernieuwde pasvorm van de hiel biedt meer comfort en stabiliteit voor hardlopers die overproneren


Zachte landing. ​ ​ FF BLAST™ foam in de tussenzool voor responsiviteit en GEL™ technologie voor schokabsorptie.Ondersteunend gevoel.​ ​ Ademende mesh omsluit en ondersteunt je voet voor verbeterde stabiliteit.

 

 

 

× RunX staat klaar voor al je vragen