Skip to main content

Ben jij nieuwsgierig naar de impact die beweging heeft op jouw geest en lichaam? ASICS organiseert samen met RunX Mindfulness Clinics waarbij dieper wordt ingegaan op diverse ademhalingstechnieken tijdens hardlopen. Wat is het nut van een juiste ademhaling tijdens hardlopen en wat is hiervan het resultaat op de lichaam en geest?

Asics is een afkorting van Anima Sana In Corpere Sano. Wat staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit uitgangspunt staat voorop in de productontwikkeling van Asics. Naast hardloopschoenen en kleding die een belangrijke bijdrage kunnen leveren heeft Asics nu ook de Mind Uplifter Tool ontwikkeld. Met behulp van een app maak je voor en na je sportieve activiteit een scan van je gezicht, om te zien welke impact het sporten op jouw emotionele en cognitieve toestand heeft gehad.

Een handige app, die bijdraagt aan een gezondere geest. Om de voordelen van de Mind Uplifter Tool te belichten kun je bij RunX deelnemen aan de Asics Mindfulness Clinic. De clinic wordt gegeven door Martijn Mensink van Mindful Run. Je maakt kennis met de Mind Uplifter Tool en krijgt uitleg over het gebruik. Onderdeel van de sessie zijn ademhalingstesten en meerdere rondes hardlopen.

Meedoen?

Ben jij nieuwsgierig naar de impact die beweging heeft op jouw geest en lichaam? Meld je dan hieronder aan voor de Asics Mindfulness Clinic op donderdag 31 maart 19.00 uur bij RunX Twente. Zorg dat je er snel bij bent want er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

    Aanmelden

    Bekijk de video voor meer informatie

    Informatie video van Martijn (tijdens gedeeltelijke lockdown).
    × RunX staat klaar voor al je vragen