Skip to main content

Winkelwagen

Asics is een afkorting van Anima Sana In Corpere Sano. Wat staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit uitgangspunt staat voorop in de productontwikkeling van Asics en zie je dan ook terug in de kwaliteit van de producten. Naast hardloopschoenen en kleding die een belangrijke bijdrage kunnen leveren heeft Asics nu ook de Mind Uplifter Tool ontwikkeld. Met behulp van een app maak je voor en na je sportieve activiteit een scan van je gezicht, om te zien welke impact het sporten op jouw emotionele en cognitieve toestand heeft gehad.

Een handige app, die bijdraagt aan een gezondere geest. Om de voordelen van de Mind Uplifter Tool te belichten kun je bij RunX deelnemen aan de Asics Mindfulness Clinic. De clinic wordt gegeven door Martijn Mensink van Mindful Run. Je maakt kennis met de Mind Uplifter Tool en krijgt uitleg over het gebruik. Onderdeel van de sessie is verder een ademhalingstest en meerdere rondes hardlopen.

Meedoen?

Ben jij nieuwsgierig naar de impact die beweging heeft op jouw geest? Meld je dan hieronder aan voor de Asics Mindfulness Clinic op vrijdag 17 december 19.00 uur bij RunX Apeldoorn*. Zorg dat je er snel bij bent want er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

*Update: de Asics Mindfulness Clinic op vrijdag 17 december 19.00 uur gaat vanwege de avondlockdown niet door en wordt verplaatst. De nieuwe datum volgt. Meld je aan om op de hoogte te blijven.

    × RunX staat klaar voor al je vragen