Welkom in Haarlem

RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Je bent van harte welkom bij ons in Haarlem. De koffie wordt vers gezet voor je!

Openingstijden
maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 19:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 13:00 - 17:00

Contactinformatie

Kruisstraat 7
2011 PV Haarlem
023 – 532 87 56
info@runxhaarlem.nl

Laatste nieuws uit Haarlem

Enthousiaste Runningadviseur voor 8-16 uur  bij RUNX Haarlem gezocht.  Wegens versterking van ons team zijn we op zoek naar een leuke collega voor onze winkel. Voor meer informatie over deze part-time functie zie onze vacature.


Het welbekende Cross Circuit gaat weer van start!  De 30e editie van het Cross Circuit telt dit jaar weer 8 crossen en heet vanaf dit jaar het RunX Cross Circuit. De 1e cross is de KAV Holland Cross op 4 november op Wheelerplanet in Spaarndam. Informatie over alle crossen kan je vinden op onze facebook-pagina

 

Ons team

Rob Vreenegoor

Rob is vele jaren actief in de hardloopsport en heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als ervaren lange afstandloper en door het volgen van veel cursussen heeft Rob veel geleerd over de training, de fysiologie van de sporter en ‘last but not least’ het belang van goed sportmateriaal. Juist in de dagelijkse training is het zo belangrijk om gebruik te maken van goed materiaal. Je voorkomt er blessures mee en het vergroot je plezier in je sport in hoge mate. Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan functionele kleding en schoeisel. Om tot een weloverwogen keuze te komen geven we deskundig advies en nemen we ruim de tijd voor iedere klant. De juiste schoen aan de juiste voet, dat is ons motto! 

René van Ravenzwaaij

René is van maandag tot en met donderdag in de winkel te vinden. Hij heeft ruime ervaring (17 marathons en 4 hele triatlons), en is nog steeds actief als hardloper en triatleet. Dus voor alle vragen over duursporten kan je bij hem terecht. Daarnaast is hij hardlooptrainer bij Phanos, waar hij samen met German Silva training geeft aan de Lange Afstandsgroep en bij Hardlopen Amsterdam, daar geeft hij training aan lopers op verschillende niveaus. Bij zijn eigen bedrijf analyseert en begeleidt hij hardlopers. Zijn uitdaging is om hardlopers binnen hun mogelijkheden efficiënter te laten hardlopen. 

Marnix, Astrid, Anne en Chris

Op zaterdag en soms ook op zondag tref je in onze winkel, v.l.n.r.;  Marnix, studeert  Sportkunde en is in zijn vrije tijd bezig met fitness en actief als crossfit-trainer. Astrid, ook op donderdag en vrijdag aanwezig, is al vanaf het ontstaan van Runnersworld Haarlem, zowel de linker- als rechterhand van Rob. Anne, zojuist haar studie Biomedische Wetenschappen afgerond en begonnen met de Tennisopleiding van het CIOS en actief als Phanos-atlete en hockey-coach. Chris, toch al weer wat jaartjes actief bij ons, doet de Pabo en is als middenafstand-loper actief binnen Jaspers Running Team, je zult hem daarnaast ook op de kortere afstanden van wegwedstrijden in de regio vinden.

Joris Stoffels

Joris is voornamelijk in het weekend in de winkel aanwezig. Naast zijn werk bij RunX heeft hij een eigen bedrijf in Personal Training en hardloopbegeleiding. Door zijn sportgerelateerde opleidingen kijkt hij naar het hele lichaam tijdens het adviseren van schoenen. Hardlopen doe je tenslotte niet alleen met je benen. Graag helpt hij je verder met schoen- en kledingadvies en geeft je ook wat tips mee over loophouding en looptechniek.

Marjolijn van Elk

Marjolijn heeft jarenlange ervaring op het gebied van baanatletiek. Na haar actieve carriere op nationaal niveau op de zevenkamp heeft zij de opleiding tot atletiektrainer afgerond. Zij heeft op diverse disciplines binnen de atletiek training gegeven waar onder “Start to Run” . De atletiekbaan heeft zij verwisseld voor de bossen, waar je haar regelmatig kan tegen komen hardlopend met de hond.