Skip to main content

De NightRunXperience

Op 30 december is het weer tijd voor onze Nightrun!
Ter ere van onze naamsverandering hebben we de naam iets aangepast, de NightRunXperience, klinkt goed hé? Alle credits voor Ruud Vlutters, ons woordenwonder laat zijn creativiteit blijkbaar niet alleen los op de hardloopzooltjes.

Net als voorgaande jaren, kun je kiezen uit twee afstanden, een 5 km of 10 km.
Beide routes starten, onder begeleiding van trainers, vanaf de atletiekbaan (AC Tion) om een mooie ronde te maken door het donkere bos. Bij je startnummer krijg je een hoofdlampje en wat leuke glowgoodies, onze enige verlichting wanneer we door het donker hardlopen!

Ben je nog niet zo lang aan het hardlopen en bang om achteraan te lopen? Onze Nightrun heeft geen wedstrijdelement. De trainers zorgen ervoor dat iedereen bij elkaar blijft en laten de laatste lopers niet alleen. Bij de finish staan we trots op je te wachten met glühwein en warme chocolademelk. Ga nou niet gelijk naar huis, want als de laatste lopers binnen zijn beginnen we met het verloten van de prijzen. Welke prijzen lees je verderop in dit bericht!

[su_row][su_column size=”1/3″ center=”no” class=”] Datum:
Waar:
Start:
Ophalen startnummers:[/su_column] [su_column size=”1/3″ center=”no” class=”] 30 december 2018
AC Tion, Geessinkweg 220
19:00 uur
Vrijdag 28 december en Zaterdag 29 december, vanaf 9:30 uur bij RunX, Kuipersdijk 52 in Enschede.
Zondag 30 december 2018, vanaf 17:30 tot vlak voor de start bij AC Tion[/su_column] [su_column size=”1/3″ center=”no” class=”][maxbutton id=”1″ url=”https://inschrijven.nl/formulier?id=2018123020425&tl=nl” text=”INSCHRIJVEN NIGHTRUNXPERIENCE” ] [/su_column][/su_row]

Oh, er zit toch wel een wedstrijdelement in onze NightRunXperience. Want ook dit jaar hebben we weer super, toffe prijzen voor de meest creatief verlichte lopers. We hebben in eerdere Nightrun edities prachtig uitgedoste deelnemers blij mogen  maken met leuke prijzen. Deze eerdere prijswinnaars hebben de lat hoog gelegd voor de komende nightrun, maar wie weet ben jij het heldere licht dat dit jaar met een gratis paar hardloopschoenen naar huis gaat!

Leave a Reply

× RunX staat klaar voor al je vragen