Skip to main content

Odlo bij RunX

Zo’n 70 jaar geleden hadden atleten in Noorwegen behoefte aan warme kleding voor de beruchte zware omstandigheden. Logisch, met die koude temperaturen. Odlo ging in op deze wens en ontwikkelde unieke onderkleding. Daarmee werden zij de uitvinder van functioneel sportondergoed. Het innovatieve merk probeert altijd een stap voor te blijven. Ze willen het Noorse erfgoed en de Zwitserse techniek combineren tot moderne, functionele en comfortabele sportkleding. 

De thermische onderkleding van Odlo houdt het lichaam altijd op de juist temperatuur. Dit geldt voor de koude winterdagen, maar ook juist tijdens warme dagen. Dus ook straks in het voorjaar is het gebruik van Odlo onderkleding aan te raden

 width=

Een fris gevoel

Als de temperaturen weer omhoog gaan, ga je meer zweten. Dan is er één ding wat je niet wilt: kleding die naar zweet ruikt. Odlo maakt gebruik van een nieuwe technologie genaamd ZeroScent. Dit zorgt ervoor dat je kleding fris blijft ruiken. Dit wordt gegarandeerd door een duurzame barrièrefilm rond de weefselvezel. Ook worden zogenaamde zilverionen gebruikt om bacteriën te verwijderen die voor een slechte geur zorgen.

Waterdicht

Een andere nieuwe techniek van Odlo is de DualDry-stof. Dit is een waterbestendige stof voor de buitenlaag, waarmee je droog blijft in slechte weersomstandigheden. Geen excuses meer om niet te gaan lopen dus!

Benieuwd naar de collectie? Kom langs in een van de RunX winkels.

Leave a Reply

× RunX staat klaar voor al je vragen