Skip to main content

50 kilometer hardlopen voor de Hartstichting

Britt: “Als marathonloper weet ik hoe sterk – maar ook hoe kwetsbaar ons hart is. Hart- en vaatziekten raken iedereen, in wat voor vorm dan ook: er zijn nog zoveel hartkwalen waar we veel te weinig van weten. Tijdens marathons heb ik ook jonge, sportieve, op het oog gezonde mensen zoals jij en ik gezien die werden getroffen door een hartaanval. Het is dan zo belangrijk om snel te handelen! Reanimatie binnen 6 minuten verdubbelt de overlevingskans en is daarom van levensbelang.

Om meer aandacht te vragen voor het belang van reanimatiecursussen, de beschikbaarheid van AED’s én onderzoek naar hart- en vaatziekten ga ik 18 oktober 50 kilometer hardlopen om de Hartstichting te steunen. Heb jij hart voor mijn actie? Doneer dan! Als je het leuk vindt, kan je mij volgen op de instagrampagina @britt_gaat_hart voor meer updates. Dank je wel!”

× RunX staat klaar voor al je vragen