Skip to main content

Het RunX Haarlem Cross Circuit is, sinds 1989, een jaarlijks terugkerend circuit van crosslopen die in Haarlem en omstreken plaats vindt.

Crossen is heerlijk hardlopen over geaccidenteerd terrein in de wintermaanden, waarbij je ook nog aan techniek en interval werkt, een ideale voorbereiding op jouw komende weg- en baanwedstrijden. Maar bovenal voor de winterklassieker de Halve van Egmond. Na de 4 crossen wordt het eindklassement opgemaakt en is er voor de top 3 per categorie een eindprijs. De beste 3 klasseringen tellen mee voor dit eindklassement. Per cross is er voor de top 3 per categorie ook een prijs te verdienen.

Traditiegetrouw wordt er gestart op Wheelerplanet  Spaarndam met de KAV Holland Cross op zondag 7 november. De 3 resterende crossen, AV Haarlemmermeercross, Beeckestijncross en Mooie Nelcross zijn helaas, door de COVID regelgeving, dit jaar afgelast. We hopen in seizoen 2022/23 weer een mooi crosscircuit te kunnen organiseren, hou daarvoor de diverse media in de gaten.

En voor cross- en trailbenodigdheden, van schoenen tot rugzakjes, kan je natuurlijk bij ons terecht!

Voor alle laatste informatie over het RunX Haarlem Cross Circuit 2021/2022, volg ons op onze Facebookpagina’s RunX Haarlem Cross Circuit en RunX Haarlem en/of meld je aan voor onze Cross Circuit Nieuwsbrief: runxhaarlemcrosscircuit@outlook.com

Uitslagen

04/11/21 Compris KAV Holland Cross

AFGELAST 23/01/22 RunX Haarlem – AV Haarlemmermeercross

AFGELAST 30/01/22 RunX Haarlem Beeckestijncross (AV Suomi)

AFGELAST 27/02/22 RunX Haarlem Mooie Nelcross (Loopgroep 03)

Klassement

Tussenstand 2021-22

Eindstand 2019/20

× RunX staat klaar voor al je vragen