Skip to main content

Winkelwagen

Het RunX Haarlem Cross Circuit is, sinds 1989, een jaarlijks terugkerend circuit van crosslopen die in Haarlem en omstreken plaats vindt.

Crossen is heerlijk hardlopen over geaccidenteerd terrein in de wintermaanden, waarbij je ook nog aan techniek en interval werkt, een ideale voorbereiding op jouw komende weg- en baanwedstrijden. Maar bovenal voor de winterklassieker de Halve van Egmond. Na de 4 crossen wordt het eindklassement opgemaakt en is er voor de top 3 per categorie een eindprijs. De beste 3 klasseringen tellen mee voor dit eindklassement. Per cross is er voor de top 3 per categorie ook een prijs te verdienen.

Traditiegetrouw wordt er gestart op Wheelerplanet  Spaarndam met de KAV Holland Cross op zondag 7 november. De verplaatste AV Haarlemmercross is helaas in deze editie afgelast. In 2022 wordt er op 30 januari door gegaan, dan is de RunX AV Suomi Beeckestijn Cross in Velsen-Zuid het strijdtoneel en de er wordt op 27 februari afgesloten met de RunX Loopgroep 03 Mooie Nel Cross in Haarlem.

Mooi reden om hardlopend de winter van 2021/22 door te komen. En voor cross- en trailbenodigdheden, van schoenen tot rugzakjes, kan je natuurlijk bij ons terecht!

Voor alle laatste informatie over het RunX Haarlem Cross Circuit 2021/2022, volg ons op onze Facebookpagina’s RunX Haarlem Cross Circuit en RunX Haarlem en/of meld je aan voor onze Cross Circuit Nieuwsbrief: runxhaarlemcrosscircuit@outlook.com

Uitslagen

04/11/21 Compris KAV Holland Cross

AFGELAST 23/01/22 RunX Haarlem – AV Haarlemmermeercross

30/01/22 RunX Haarlem Beeckestijncross

27/02/22 RunX Haarlem Mooie Nelcross

Klassement

Tussenstand 2021-22

Eindstand 2019/20

× RunX staat klaar voor al je vragen