Skip to main content

Het RunX Haarlem Cross Circuit is, sinds 1989, een jaarlijks terugkerend circuit van crosslopen in Haarlem en omstreken.

Crossen is heerlijk hardlopen over geaccidenteerd terrein in de wintermaanden, waarbij je ook nog aan techniek en interval werkt, een ideale voorbereiding op jouw komende weg- en baanwedstrijden. Maar bovenal voor de winterklassieker de Halve van Egmond. Na de 4 crossen wordt het eindklassement opgemaakt en is er voor de top 3 per categorie een eindprijs. De beste 3 klasseringen tellen mee voor dit eindklassement. Per cross is er voor de top 3 per categorie ook een prijs te verdienen.

Traditiegetrouw wordt er gestart op Wheelerplanet  Spaarndam met de KAV Holland Cross op zondag 5 november. Zondag 10 december volgt de AV Haarlemmermeer Cross in Hoofddorp. In 2024 gaan we verder met de AV Suomi Beeckestijn Cross op zondag 28 januari en sluiten we zondag 11 februari af met de Mooie Nel Cross van Loopgroep 03 en AV Haarlem.

5 november 2022 RunX Haarlem – KAV Holland Cross Spaarndam

10 december 2022 RunX Haarlem – AV Haarlemmermeer Cross Hoofddorp

28 januari 2023 RunX Haarlem – Beeckestijn Cross van AV Suomi

11 februari 2023 RunX Haarlem – Mooie Nel Cross van Loopgroep 03 en AV Haarlem 

Tussenstand

De prijsuitreiking voor de top 3 per categorie (min. 3 deelnames!) zal eind februari/begin maart bij RunX Haarlem in de Kruisstraat 7 plaatsvinden. 

× RunX staat klaar voor al je vragen