Skip to main content

Afgelopen zondag, onder zeer mooie weersomstandigheden, vond de laatste cross van het RunX Haarlem Cross Circuit plaats. Op en rond de heuvel van Schoteroog: de Mooie Nel Cross van Loopgroep 03 en AV Haarlem.

Bij de 1,6 km pupillen gingen Olivia Biemond en Brendan Langelaan er met de 1e prijs vandoor. Op de 2,7 km was er bij de meisjes C/D Junioren een spannende strijd tussen Bo van der Kleij en Esmee Kriger waarbij ze gelijktijdig over de finish kwamen met als resultaat een gedeelde 1e plaats. Tristan Hartkamp was de snelste bij de 2,7 km CD junioren en Inez Bernard en Andreas Ghilortucci bij de AB junioren/senioren. De top 3 bij de 4,9 km dames wedstrijd was verdeeld over diverse leeftijdsklasses, Cyntia Boschen kwam als eerste over de meet, gevolgd door Nadine Lucket en Bernadette van Wijk, Arno de Boer was de snelste man op de 4,9 km. De 9,8 km wedstrijd werd gewonnen door 45-plusser Ralph Apeldoorn, senioren Jeffrey Camphens en Daan Oppenhuis complementeerden het podium.

De prijsuitreiking voor de top 3 per categorie (min. 3 deelnames!) zal vrijdagavond 10 maart 18.15 bij RunX Haarlem in de Kruisstraat 7 plaatsvinden.