Trailschoenen

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Zoek je goede trailschoenen om te kunnen hardlopen of wandelen en die veerkrachtig genoeg zijn om te kunnen lopen in gebieden met onverharde bodem, zoals op zand en aarde? De juiste trailschoenen moeten comfort bieden als je loopt over onverharde paden, zoals in bossen of duinen. De juiste trailschoenen zijn voorzien van een krachtige buitenzool, al dan niet voorzien met noppen. Daarom helpen deze speciaal ontworpen schoenen om alle uitdagingen van het buitengebied aan te kunnen, welke terreinen of gebieden je ook trotseert. En hoe lang deze tochten ook zijn.

Trailschoenen kopen bij RunX, inclusief deskundig advies

Bekijk welke trailschoenen het beste bij jou passen, voor heren of dames: RunX heeft het allemaal. Ga je op een hiking-trail? Bekijk ook onze spikes hardloopschoenen, zodat je op steile hellingen of gladde paden altijd voldoende grip en tractie hebt. Of ben je meer een natuurliefhebber die de juiste wandelschoenen zoekt die waterdicht, veerkrachtig en duurzaam zijn.

Of je nou gaat hardlopen, wandelen, hiken of welk off-roadgebruik dan ook, de perfecte trailschoenen zijn afhankelijk van een balans tussen optimale prestaties, comfort, grip en bescherming. Onze diverse trailschoenen bieden niet alleen alles voor de maximale prestaties voor offroad activiteiten, maar hebben ook alles in zich voor het best mogelijke comfort.

Doe een loopanalyse in een van de RunX-winkels bij jou in de buurt

Zoek je trailschoenen, hardloopschoenen of de juiste sportschoenen voor kinderen? Het is belangrijk om de juiste schoenen te kiezen op basis van je activiteiten en de omstandigheden waar je de schoenen wilt gebruiken. Daarom biedt RunX loopanalyses op maat in onze vestigingen, zodat wij jou kunnen helpen met het kiezen van de juiste maat, pasvorm en schoen die past bij jouw uitdagingen. Maak online een afspraak of loop binnen en kies voor een van onze diverse loopanalyses. Kom bijvoorbeeld langs in onze hardloopwinkel in Groningen, sportwinkel in Zaandamhardloopwinkel in Haarlem, hardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn. Bekijk de mogelijkheden op de website.