Skip to main content

Pinksteren saai dit jaar, echt niet. Doe mee met de Virtual Stay Home Pinksterun.

Ook al zijn alle hardloopevenementen momenteel stil gelegd, gelukkig valt er nog genoeg te rennen. In binnen- en buitenland worden diverse Virtual Runs georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel. Zo ook de Virtual Stay Home Pinksterun, rennen voor de Zonnebloem.

Organisator Joke Laanbroek is vrijwilligster en bestuurslid van de Zonnebloem in Spaarndam. En ziet, bij met name onze oudere leden, de effecten van de maatregelen tegen het coronavirus. Activiteiten waar naar werd uitgekeken, zijn komen te vervallen. Geen uitjes naar musea, niet meer zwemmen, geen bingo.
Om die reden willen wij door middel van deze run geld ophalen zodat ook deze groep een hart onder de riem kunnen steken door bijvoorbeeld een leuke attentie, een bloemetje of eenvoudig wat vaker een kaartje.

Kom daarom in actie en ren mee. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 waarvan minimaal € 5,00 per inschrijving naar de Zonnebloem gaat. Wat krijg je er voor terug, natuurlijk die unieke ‘Stay Home Pinksterun’ medaille.
Dus schrijf je in, trek je hardloopschoenen aan en ren die Virtual Stay Home Pinksterun. Je mag zelf weten wanneer je deze gaat lopen en ook de afstand bepaal je zelf.

De inschrijving gaat vanaf 1 mei 2020 van start via de website van inschrijven.nl en je kan je tot en met 31 mei 2020 inschrijven.

Leave a Reply

× RunX staat klaar voor al je vragen