Win een paar New Balance hardloopschoenen

Share on facebook

Ren je X!

Let op, deze actie is alleen geldig bij RunX Twente

Woensdag 24 april is onze NEW BALANCE actie dag!
Dat je een rondje kunt hardlopen dat geloven we wel, ren nu maar eens een X! Is figure running helemaal jouw ding? Met een screenshot van jouw X maak je kans op een paar NEW BALANCE hardloopschoenen!

Weet je niet zo goed hoe het werkt, dat figure running?
Je hebt een smartphone, een GPS horloge of tracker nodig en een app zoals Runkeeper of de speciale Figure Running app. Dan is het bepalen waar jij je X wil gaan lopen en komt het neer op jouw creativiteit.
Op Sport.nl vond ik een blog waarin super duidelijk staat uitgelegd hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je vindt het hier!

Wat moet je doen?
Post een screenshot van jouw X op onze Facebookpagina of via een bericht op Instagram. Social media niet helemaal jouw ding? Mailen mag natuurlijk ook naar info@runxtwente.nl.

Ook geven wij op deze dag 15 % korting op al onze New Balance hardloopschoenen!
Een goede reden om woensdag een loopanalyse te laten maken?

De winnaar wordt op 24 april aan het eind van de dag bekend gemaakt op onze Facebook pagina en op deze actiepagina.

More to explorer

dnata Haarlemmermeerrun

Kom op zondag 1 september ook meelopen in de mooie gemeente de Haarlemmermeer. Verschillende afstanden voor alle lopers. De halve marathon, 10

RunX Haarlem Cross Circuit 2019/20

De (voorlopige) data van RunX Haarlem Cross Circuit zijn bekend en zijn te vinden op de eigen Facebookpagina. Traditiegetrouw wordt er gestart op Wheelerplanet Spaarndam met

Saucony Originals bij RunX Haarlem

Saucony Originals nu ook bij RunX Haarlem. Sneakers gebaseerd op de Saucony klassiekers van eind vorige eeuw, wie heeft er niet op hard gelopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.