Skip to main content

Bij RunX Groningen zijn we (ook) groot geworden in wandel. Natuurlijk hoort daar ook een eigen site bij:

WNDL.nl

WNDL is ontstaan vanuit de hardloopwinkel RunX en de liefde voor buiten sporten van de eigenaar van RunX & WNDL, Alwin Dijk. Zijn liefde voor hardlopen en wandelen vindt zijn oorsprong in zijn tijd bij het korps mariniers. Daarna heeft Alwin samen met een compagnon een sportwinkel gericht op duursport opgericht. Deze winkel specialiseerde zich in hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen. De winkel heeft vijftien jaar met succes gedraaid. Op een gegeven moment is er besloten om afstand te nemen van de fietssport. De winkel is vervolgens met 600 m2 uitgebreid tot 1000 m2. Met die uitbreiding hebben we tevens de oude liefde – die al in ons zat – voor wandelen uitgebreid. Bij ons vind je daarom nu een uitgebreid assortiment wandelschoenen (voor zowel heren als dames) en -accessoires.

Wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

De WNDL wandelanalyse heeft drie uitgangspunten:

  1. wat is jouw persoonlijke belastbaarheid?
  2. wat is je doel met wandelen/hiken?
  3. welke pasvorm is het beste voor jouw voeten?

Wij vinden het belangrijk dat je niet zo maar kiest voor een wandelschoen. Een goede wandelschoen is een investering in – en voor – je voeten en lichaam. Daarom is het belangrijk dat een schoen echt past bij jou, jouw voeten én jouw loopstijl. Tijdens de WNDL wandelanalyse zorgen onze vakkundige medewerkers ervoor dat je altijd het juiste advies krijgt. Als je bij ons voor een wandelanalyse kiest, kies je voor deskundig advies gebaseerd op vele jaren ervaring.

Hoe de volledige WNDL wandelanalyse eruit ziet, zie je hier.

Uitgebreid assortiment

Uiteraard hebben wij een uitgebreid assortiment van wandelschoenen, wat je van een wandelspecialist mag verwachten. Of je nu een brede of smalle voet hebt. Wij hebben de juiste schoen voor jou in huis! Wij hebben verschillende wandelmerken zoals onder andere Lowa, Hanwag en Meindl standaard op voorraad.

Ons volledige wandelassortiment vind je hier.

× RunX staat klaar voor al je vragen