Welkom bij RunX Zaandam

RunX Zaandam is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Je bent van harte welkom bij ons in Zaandam. De koffie staat voor je klaar!

Contactinformatie

Gedempte Gracht 58
1506 CH Zaandam
075 – 631 53 54
info@runxzaandam.nl

Openingstijden deze week

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 21:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

Stuur ons een chat

Laatste nieuws uit Zaandam

De Start to Run gaat weer van start! Bij ons krijg je nu een gratis loopanalyse bij aanschaf van een paar hardloopschoenen. Tevens ontvang je gratis een paar veters met een kortingscode van €7,50 voor de Start to Run cursus! Meer info: info@runxzaandam.nl
Het is bij ons mogelijk om (oude) Runnersworld waardebonnen, VVV cadeaukaarten en Runx cadeaubonnen in te leveren!

Ons team

Frank Ossen

Hallo, mijn naam is Frank Ossen en ik ben de eigenaar van RunX Zaandam. Na al jaren in diverse sportzaken gewerkt te hebben, besloot ik in 1997 mijn eigen sportzaak te beginnen. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. Naast het werk doe ik zelf aan hardlopen en af en toe mountainbiken.

Melchert Kok

Hallo, mijn naam is Melchert Kok en ik werk sinds 2000 bij RunX Zaandam. Ik heb mijn voetsporen verdiend in de atletieksport. Ook ben ik al meer dan 50 jaar actief in de hardloop- en atletiekwereld. Daarnaast geef ik elke maandagavond een hardlooptraining voor alle typen lopers. 

Bjorn Ossen

Mijn naam is Bjorn Ossen. Ik kom al van kleins af aan in de winkel en loop zelf ook graag hard. Naast het werken bij RunX Zaandam werk ik ook bij een Fysiotherapiepraktijk en heb ik de HBO opleiding Sport en Bewegen (leefstijl en gezondheid) afgerond. 

Dion Bout

Hallo, mijn naam is Dion Bout en ik werk sinds 2010 bij RunX Zaandam. Naast werken bij RunX, doe ik aan atletiek en loop ik zelf frequent hard. Ook werk ik bij een sportschool als sportadviseur en salesmanager. 

Arianne Gravesteijn

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij RunX Zaandam. Ik ben zelf actief lid bij AV Lycurgus eerst als atleet en nu als trainer. Ik ben hier voornamelijk bezig met sprint onderdelen. Hiernaast ben ik erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam, bewegen en inspanning. Ik heb daarom ook een opleiding tot fysiotherapeut en master bewegingswetenschappen afgerond.