Skip to main content

Het kan weer. Iedere hardloper, alle leeftijden van jong tot oud, en gewoon puur ontspannen. Het uitgangspunt voor samen gezellig trainen. Samen met onze sponsor RunX Groningen Hardloopwinkel starten we op zondag 21 november met de 31ste editie van dit bijzondere hardloopevenement. Je start op de atletiekbaan en vervolgens maak je een of meerdere rondjes door het mooie Groningse Stadspark. Niet de hectiek van een drukke run, maar de rust waarbij je zelf je afstand en je tempo bepaalt.

Je loopt een rondje op de baan en daarna tot het begin van het 3 km rondje door het park. Dus voor je met dat rondje begint, heb je al een kilometer afgelegd. Je kunt uiteindelijk tot 16 km hardlopen (maximaal 5 rondjes). De ideale mogelijk om jezelf te trainen. Vanaf de start tot aan de finish wordt de tijd bijgehouden door de marathonklok zodat je ook kunt zien hoe lang je over een bepaalde afstand doet als je geen eigen tijdwaarneming hebt. Tegen inlevering van je startnummer ontvang je na afloop een presentje en kun je even een welverdiend lekker kopje warme thee naar binnenwerken. En er is kans op een prijsje van een loterij op het startnummer, beschikbaar gesteld door onze sponsor RunX Groningen Hardloopwinkel.

Inschrijven kan vanaf 9.15 uur tot 10 minuten voor de start om 10.00 uur in het clubhuis van Groningen Atletiek op het Atletiek Centrum in het Stadspark.

De volgende Stadsparklopen zijn; 19 december 2019, 16 januari 2020 en 20 februari 2022. De kosten bedragen € 5 voor volwassenen (4 lopen is €16) en €3 voor kinderen t/m 12 jaar (4 lopen €10). Bij betaling van alle lopen in één keer ontvang je een korting. Deelname is geheel op eigen risico.

Ga naar www.groningenatletiek.nl/kalender en download het inschrijfformulier

× RunX staat klaar voor al je vragen