Skip to main content

Op zondag 11 oktober vindt de Virtuele 4Mijl van Groningen plaats. Met de speciale app wordt de beleving zo levensecht mogelijk nagebootst. Zo hoor je het aftelmoment, het startschot, de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcous. Ook vind je jezelf na afloop terug in het digitale leaderboard.

Om jouw deelname aan dit virtuele spektakel nóg leuker te maken, verloten wij onder de deelnemers een aantal toffe prijzen! 

Wat moet je doen? 

Deel één van de onderstaande acht berichten op jouw social media kanalen en vergeet vooral de hashtags #runxgroningen en #winactierunxgroningen niet! Anders kunnen wij niet zien dat je meedoet aan onze winactie. En tag je dan ook meteen de persoon die jij uitdaagt? 

Wat kun je winnen?

Iedereen die meedoet maakt kans op gave prijzen! Zo win jij bijvoorbeeld een paar gloednieuwe hardloopschoenen naar keuze of maak je kans op een 5D looplabanalyse bij ons in de winkel! 

Dus ben jij wel toe aan een paar nieuwe hardloopschoenen of zou je kans willen maken op een uitgebreide 5D loopanalyse door onze experts? Dan dagen we jou uit om mee te doen! 

De winnaars worden 12 oktober bekend gemaakt. 

Namens team RunX Groningen wensen we alle deelnemers veel succes!

× RunX staat klaar voor al je vragen