Skip to main content

Garmin Forerunner 965

Kenmerken

Optimaal trainen met de Garmin Forerunner 965. Ben je aan het trainen voor een Triatlon of ben je een fanatieke hardloper die zichzelf wil verbeteren en wil waken voor overtraindheid, dan is dit horloge een uitstekend trainingsmaatje. Als je het beste uit jezelf wil halen dan is dit model een van de beste GPS horloges voor hardlopers.

De Garmin Forerunner 965 heeft een AMOLED- touchscreen, traditionele bediening met knoppen en een lichtgewicht titanium rand. Dankzij het nieuwe scherm, de ingebouwde kleurenkaarten en multi-band GPS kun je vol vertrouwen elke route afleggen. Dus naast hardlopen en triathlon uitermate geschikt voor trailrunning, oriëntatielopen of ultramarathons.

Als je uit de koers raakt, biedt multi-band GNSS met SatIQ™- technologie superieure nauwkeurigheid, terwijl ook de levensduur van de batterij  wordt geoptimaliseerd.  Bovendien kunnen veiligheids- en trackingfuncties zoals incident- valdetectie een bericht met je live locatie naar noodcontacten sturen wanneer deze gekoppeld is aan je smartphone (dit moet je wel configureren en je smartphone moet wel bereik hebben met een netwerk).

Van 5km, tot marathon en triatlontraining, de Forerunner 965 kan je slaapkwaliteit, herstel, trainingsbelasting, recente prestaties en hartslagvariabiliteit volgen om te bepalen of je klaar bent om die dag hard te trainen of dat je beter je training aan kunt passen of een rustdag inlassen. De verzamelde gegevens zijn een nauwkeurige schatting van de bijgehouden statistieken.

Naarmate de wedstrijddag nadert, kun je jouw race strategie en tempo plannen met gepersonaliseerde dagelijkse voorgestelde trainingen op basis van afstand en parcours die je invoert in de Garmin Connect app en bekijkt met race widget op je horloge.

Voor de triatleet die van de ene naar de volgende training gaat kan de Forerunner 965 eenvoudig tussen sporten wisselen. Met één druk op de knop kan je gebruik maken van ingebouwde profielen voor triatlons, duatlons, koppeltraining en swimruns. Je kan zelf je eigen multisportprofielen aanpassen.

Als je jouw hardlooptechniek en cadans wilt verbeteren, biedt de 965 je ook hardloopdynamiek en hardloopkracht informatie als cadans, paslengte, grondcontacttijd en meer.

Dit premium sporthorloge van Garmin heeft een lange batterijduur, de Forerunner 965 overtreft de concurrentie met een batterijduur van maximaal 23 dagen in smartwatch-modus en tot 31 uur in GPS-modus

Lees ook onze blog van de Forerunner 965, Garmin Forerunner 265 en 965 – RunX

Garmin Forerunner 265

Kenmerken

Train slimmer met de Forerunner 265 GPS hardloopsmartwatch.

Dit hardloophorloge heeft een helder en kleurrijk AMOLED-touchscreen van 46mm, zodat je gemakkelijk al jouw hardloopstatistieken in één oogopslag kunt zien. De Forerunner 265 heeft toegang tot meerdere wereldwijde satellietnavigatiesystemen (leuk scrabblewoord) om je de meest nauwkeurige gegevens te geven van je hardloopsessies, wandelingen, fietstochten, triatlons, zwemtrainingen en meer. Bovendien zijn er meer dan 30 verschillende activiteitenprofielen die je kunt volgen.

Een nieuwe functie in de Garmin Forerunner 265 is de trainingsgereedheid score die is gebaseerd op je slaapkwaliteit, herstel, trainingsbelasting en HRV-status (hartslagvariabiliteit). Op basis van deze score kan je bepalen of je klaar bent om die dag hard te trainen of dat je beter je training aan kunt passen of een rustdag inlassen. De verzamelde gegevens zijn een nauwkeurige schatting van de bijgehouden statistieken.

Om het meeste uit je Garmin horloge te halen kun je jouw training- en racestrategie plannen met gepersonaliseerde trainingen die dagelijks worden voorgesteld op basis van de wedstrijd en het parcours die je invoert in de Garmin Connect app en bekijkt via racewidget terwijl je traint.

Houdt je gezondheid in de gaten, deze smartwatch houdt je hartslag, slaap, hersteltijd en meer bij. Bovendien beschikt dit horloge over tal van veiligheids- en trackingfuncties, waaronder incident- valdetectie tijdens geselecteerde buitenactiviteiten. Je hebt hierbij de mogelijkheid om jouw live locatie naar je contacten voor noodgevallen te sturen wanneer deze is gekoppeld aan je smartphone.

Het Garmin Forerunner 265 GPS-horloge heeft alles wat je nodig hebt om je hardloopsessies bij te houden en een schitterend AMOLED-touchscreen scherm om alles weer te geven.

Lees ook onze blog van de Forerunner 265 , Garmin Forerunner 265 en 965 – RunX

× RunX staat klaar voor al je vragen